Je kent ze vast wel, die filmpjes die je midden in de nacht kijkt als je niet kunt slapen. Dit is er zo eentje. Deze mannen kunnen zonder enige gereedschap alles in elkaar flansen. Deze video is echt geniaal, ze bouwen namelijk met hun blote handen een villa mét zwembad.

Mannen bouwen een villa met hun blote handen

Waar wij weken, soms maanden nodig hebben om een dikke villa in elkaar te zetten, doen deze mannen het met hun blote handen in slechts enkele dagen. Met enkel twee stokken als gereedschap graven ze een kuil in de grond en bouwen ze vanuit daar een villa met twee verdiepingen en een zwembad. Een genot om naar te kijken.

Met hout, zand en bamboe bouwen ze een geweldige villa

De mannen beginnen met het graven van een kuil, vanuit daar bouwen ze de fundering van de villa. Vervolgens komen de rondingen van de ‘meubels’ tevoorschijn, en ook de trap naar boven is in slechts enkele minuten gereed. Hierna beginnen ze met het verzamelen van hout. Dit binden ze vast en hierdoor worden de contouren van de villa zichtbaar. Door middel van bamboe worden de muren dichtgeknoopt. Daarna vlechten de handige Harry’s ook nog even de meubels in elkaar.

Ook het zwembad is adembenemend

Nu het huis met alle meubels, deuren en ramen staat, beginnen ze (nog steeds met blote handen) aan het zwembad van de villa. De mannen graven een hele diepe put, om zo genoeg zand te verzamelen voor de fundering van het zwembad. Door middel van bamboe, hout en zand wordt ook het zwembad in no-time zichtbaar. De randen worden volledig waterdicht gemaakt met klei. Als laatste kunnen ze het water halen uit hun zelf uitgegraven put. Wanneer je het eindresultaat ziet, sta je er versteld van dat deze twee mannen het gewoon met hun blote handen voor elkaar hebben gekregen.