Mannelijke lichaamsbeharing, er kan niet genoeg over worden gezegd of geschreven, waar de mening en beharing bij iedere man wel verschillen kan. Om onszelf de moeite te besparen en te verrijken met de vrouwelijke begeerte, hebben we niet één, maar twee vrouwen gevraagd naar hun mening over de strengen dode cellen die ons lichaam zo woest aantrekkelijk maken.

Mannelijke Lichaamsbeharing

Had het andersom geweest, dan had menig vrouw waarschijnlijk gereageerd: “Een man hoeft mij niets te vertellen over mijn uiterlijk, daar heb ik mijn eigen perfectionisme voor!” Maar hé, wij hebben als man slechts alleen écht een mening te hebben over de auto, televisie en snelheid van de Wi-Fi! Dus ga lekker achterover zitten en laat het woord / werk aan Amber en Kathy:

Philips One Blade

Zoals je ziet zijn de apparaten zelfs vrouwvriendelijk, wat het dus logischerwijs eenvoudig maakt om je als man naar de beste versie van jezelf te scheren! Let op: voor je lichaam gebruik je de Philips Bodygroomer en voor de accenten op je kaaklijn is er de Philips One Blade!

Omdat we snappen dat jij niet altijd hoeft te rekenen op vrouwelijke assistentie, schreven we ook al eerder wat do’s en do’nts!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door
Philips