Food & Drinks

Vergeet de bierfiets: man verkoopt handige barbecuewagen

barbecuewagen

Stel je voor: Het is zomer in Nederland en je hebt met je vrienden een geweldige idee bedacht om de dag door te brengen. Jullie willen gaan barbecueën, maar niemand heeft een tuin om de gril op te zetten. Met veel teleurstelling wordt het plan gecanceld, maar jij hebt nou net de oplossing gevonden. Een geweldige rijdbare barbecuewagen!

Ideale oplossing als er geen hoop meer is

Na de bierfiets en de zelfgemaakte frituurfiets hebben we nu ook de barbecuewagen. Wanneer er nergens plek is om te barbecueën, kom jij aanrijden met je te gekke barbecuewagen. Je vrienden kijken naar je op en juichen je toe voor het geweldige idee. Nu kunnen jullie heerlijk gaan barbecueën. Zie jij jezelf al rondrijden met deze kar, dan is dit je kans. Toevallig staat deze barbecuewagen te koop op Facebook en kan jij je idee werkelijk gaan maken!

De barbecuewagen

De barbecuewagen heeft een onderstel van het merk Hapert en kent een staal-houten opbouw. De wagen is 512 bij 188 centimeter en dus is een aanhangrijbewijs wel nodig als je hiermee wilt rijden. Ook aan zonwering is gedacht, want met twee grote markt-parasols van 400 bij 400 centimeter ben jij 100 procent weg van de brandende zon. Ook is de kar voorzien van een in- en uitklapbare bar met tien krukken, twee afsluitbare compartimenten van 180 bij 180 centimeter, een RVS wasbak plus een tank en kraan, en een elektra aansluiting met twee stopcontacten. De grillwagen heeft natuurlijk een ‘eigen’ kenteken. Oftewel is deze kar een complete barbecuewagen met alles wat je nodig hebt.

Hoeveel kost deze barbecuewagen?

Nu zijn we bij de prijs aangekomen. Voor hoeveel kan je de barbecuewagen kopen? Het apparaat staat momenteel te koop voor een prijs van 9.999 euro. Voor die prijs kan je de hele zomer door met je vrienden gaan barbecueën in de heerlijke warme weer. Heb jij je plannen al veranderd voor de zomer om dit ding te halen? Ga dan hier naar de verkoopadvertentie.

Beeld: Julius Jaspers.