Met z’n alle een voetbalwedstrijd kijken is soms best lastig. Je vriendin wil ook gewoon haar serie kijken of er is geen ruimte. Deze man had er genoeg van. Hij bouwde zijn eigen sportbar waar hij met al zijn vrienden met alle gemak voetbalwedstrijden kan kijken.

Man bouwt sportbar in zijn achtertuin

Hij nam het heft in eigen handen en bouwde de ultieme sportbar. Wat een baas, het resultaat ziet er zowel van binnen en buiten geweldig uit. Hij maakte het niet alleen voor zichzelf, nee, hij creƫerde een plek waar hij met de hele vriendengroep samen kan komen om gezamenlijk voetbalwedstrijden te kijken. Vooral in deze tijd is een eigen plek om te relaxen, sport te kijken en een biertje te drinken de ideale oplossing.

sportbar

Bar Twenty Six opent zijn deuren

Hij heeft inmiddels Bar Twenty Six geopend. Er is plek voor vijf vrienden. Op de luxe barkrukken kunnen ze perfect naar de wedstrijden op het grote tv-scherm kijken. De inrichting is tot de puntjes goed uitgewerkt. Een luxe bar met marmeren blad, belicht met led-lichten aan de onderkant. De sportbar heeft zelfs een terras waar ze tussendoor een sigaretje kunnen roken. Aan de muur is er ook genoeg ruimte voor de vele flessen sterke drank. Het enige wat er mist, is de biertap. De mannen moeten zelf hun flesjes bier meenemen en koelen in een van de koelkasten.

Geniaal uiterlijk

Vanaf de buitenkant ziet de sportbar er ook geniaal uit. Het heeft namelijk het uiterlijk van een tuinhuisje, zo trekt het niet te veel aandacht en kan de vrouw niet klagen dat het lelijk is of niet goed past in de tuin. Deze man is echt een genie en de uitvoering is perfect geluk. Tijd om aan de slag te gaan mannen, jullie hebben nu het juiste voorbeeld.