Echte liefhebbers van bizarre actiefilms die zich afspelen in een post-apocalyptische samenleving kennen de filmreeks allemaal: Mad Max. De nieuwste film in de franchise kwam alweer een paar jaar geleden uit. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan een Mad Max spin-off.

Alles wat je moet weten over de Mad Max spin-off

Recentelijk vertelden we je over het feit dat Mad Max op Netflix te zien is. Heb je de film vervolgens weer gezien óf dit al een tijd geleden gedaan, dan kan het zijn dat dit smaakt naar meer. De wereld van de film is immers zo groot en de personages zijn gehuld in grote mysteries. Eén van de personages die ons het meest bezighield was Furiosa. Furiosa, de sterke vrouwelijke soldaat, werd gespeeld door Charlize Theron. Voor alle fans van dit personage is er goed nieuws. De Mad Max spin-off zal namelijk over Furiosa gaan.

Mad Max: spin-off

Geen Charlize Theron in de Mad Max spin-off

We hebben helaas ook slécht nieuws. Het feit dat de spin-off over Furiosa gaat, betekent niet dat we Charlize Theron terug gaan zien. De nieuwe film gaat namelijk over het vroegere leven van Furiosa. George Miller, die de andere films ook regisseerde, zal ook dit deel voor zijn rekening nemen. Miller was echter niet enthousiast genoeg over de mogelijkheden om acteurs jonger te doen lijken op beeld. In plaats van Charlize Theron is de keuze uiteindelijk gevallen op de actrice Anya Taylor-Joy.

Mad Max: spin-off

Nog veel onbekend over de nieuwe film

Een andere grote naam die in de Mad Max spin-off te zien zal zijn is niemand minder dan Chris Hemsworth. Eén blik op de 4 goede film tips met Chris Hemsworth leert ons dat het qua actie dus wel goed gaat komen in de nieuwe Mad Max film. Het is nog niet duidelijk wanneer de film af zal zijn en hoe de volledige cast er uit zal zien. Voorlopig moeten we het dus nog even doen met het succesvolle Mad Max: Fury Road.