Uncategorized

Maak kans op twee plekken als bemanning in de Superyacht Cup in Mallorca dankzij North Sails

Hoe vet is het om als bemanning mee te zeilen tijdens een Superyacht Cup? North Sails geeft je de kans op twee plekken als bemanning in de Superyacht Cup tijdens de Regatta Sweepstakes in Mallorca! De cup wordt aankomende zomer gehouden van 21 t/m 24 juni.

Maar dat is niet alles, ook maak je kans op 5 dagen genieten van een vakantie of een van de honderd prijzen variërend tussen de 50 en 1000 euro. Dat klinkt als een goed begin van 2017!

Met North Sails kom je de winter door

Het kledingmerk North Sails is gemaakt om wind en water te weerstaan, gemaakt voor op de boot maar ook ideaal voor het natte Nederlandse weer. De Amerikaanse zeiler en Olympisch gouden medaillewinnaar Lowell North heeft het kledingmerk in 1958 opgericht en heeft mede dankzij zijn kennis een praktisch maar ook kwalitatief goede kledinglijn neer weten te zetten.

North Sails heeft een groot assortiment maar met als trots hun jassen. Wat vooraan staat is dat de jassen praktisch zijn, je vrij kunnen bewegen in een jas is heel belangrijk volgens North Sails. Verder zijn de jassen lichtgewicht, ademend, waterdicht en duurzaam.

Als je de jas Jacket Barter voor het eerst in handen krijgt voel je meteen de kwaliteit, alles klopt. De stof ademend maar is toch waterdicht, net als alle ritsen op de jas. Aan het einde van de mouwen, aan de binnenkant zit een aangename stof die aansluit op je polsen, dat maakt de jas heerlijk winddicht. Binnen in de jas bevind zich een soort van vest welke voor extra warmte zorgt. Te warm? Geen zorgen, je kan de jas ook zonder vest dragen.

De oldskool visser stijl

Niet alleen de jassen zijn van goede kwaliteit, ook de muts Beanie Russel zit heerlijk warm. De look is geïnspireerd op de oldskool stijl van een visser. Dankzij de iets wat strakkere fit sluit hij goed aan. De muts is van 60 % katoen, 20 % wol en 20 % polyamide.

“GO WHERE OTHERS CAN’T FOLLOW”

Check de webshop van North Sails voor 20 tot 50 % winter sale, of blijf op de hoogte door de Facebookpagina van North Sails te liken.