De elektrische fiets is al lang niet meer het saaie alternatief voor ouderen die mobiel willen blijven. Anno 2020 is de e-bike niet meer weg te denken uit het dagelijkse verkeer en steeds vaker zie je modellen die bijzonder innovatief zijn. Het nadeel is vaak dat zo’n elektrische fiets behoorlijk gewichtig kan zijn. Wat dat laatste betreft is de M2S All-Go elektrische fiets een bijzondere verschijning: hij weegt namelijk slechts 15 kilo.

Lichtgewicht e-bike

Deze keer geen e-bike met talloze toetsers en bellen, maar een bike die de nadruk legt op de praktische kant. De All-Go e-bike maakt namelijk gebruik van een carbon frame waardoor het geheel lekker licht en goed hanteerbaar blijft. Dat lijkt wellicht slechts een detail, maar het zal je vaak genoeg zijn overkomen dat je dacht nog genoeg power te hebben, maar je uiteindelijk toch gewoon moet trappen om voorruit te komen. Bij een standaard e-bike kan dat letterlijk zwaar tegenvallen.

e bike

Makkelijk trappen zonder motor

Als je al een e-bike bezit, dan is de kans groot dat je nooit meer zonder wil. Met een beetje geluk rij je zonder veel inspanning je rondjes, behalve als de accu uitvalt. Nu kun je weinig aan dat probleem doen als het je overkomt, maar de M2S All-Go fiets maakt het wel eenvoudiger om ook zonder elektrische motor vooruit te komen.

55f2836246b462dfd36254f7d53dd68c_original 68fe94398560138ad0b105f9122602bc_original

Pre-order via Kickstarter

M2S presenteert haar elektrische fiets op het crowdfundingplatform ‘Kickstarter’ en zodoende weten we dat hun product een volwaardige e-bike is. De fiets beschikt namelijk niet alleen over een superlicht frame, het heeft ook een geïntegreerd LCD-scherm. Onderweg krijg je dus tal van statistieken voorgeschoteld die je exact vertellen wat de stand van zaken is. Je snelheid, je accuduur en de afgelegde afstand, alles zie je in een oogopslag. Over de batterij hoef je je geen zorgen te maken, na vier uurtjes aan de stroom zit die weer helemaal vol.

Het voordeel van Kickstarter als crowdfundingplatform is dat je als geïnteresseerde, verschillende opties hebt om je ideale fiets in huis te halen. De M2S All-Go kun je nu dus al als pre-order bestellen en zo als een van de eerste rondrijden op deze unieke e-bike. Meer informatie vindt je op Kickstarter.