Gear

Luxe woonboerderij gerenoveerd tot een designer villa

woonboerderij

Een woonboerderij doet je misschien al gauw denken aan een ouderwets gebouw met half afgebrokkelde bakstenen muren en in de verte nog de geur van mest. Deze woning is allesbehalve dat en kan je een stuk meer luxe bieden dan veel huizen die nooit een weiland hebben gezien.

Luxe woonboerderij in Brabant

Het is de rustgevende omgeving van de Brabantse weilanden waar je deze luxe woonboerderij vindt. Je tuin bestaat uit 1230 vierkante meter, het is namelijk een enorm grasveld waar je flink kunt huishouden. Perfect voor de liefhebber van natuur en stijl, want deze woonboerderij is helemaal gerenoveerd. In 2018 hebben ze hier flink huisgehouden, waardoor je niet in een ouderwetse hut binnenloopt, maar een echt kunstwerk.

Van de buitenkant zie je nog steeds het rustieke van een woning op het land terug. Stenen muren in natuurtinten, een enorm grasveld en een rieten dak. Allemaal heel mooi en ouderwets, maar de binnenkant is enorm strak. Door het simpele kleurwerk binnen en de grote ramen ziet het er allemaal heel strak en afgewerkt uit. De minimalistische stijl maakt het heel modern en dat is de perfecte combinatie voor de liefhebber.

Authentieke tinten in strakke uitvoering

Wat een mooi contract biedt aan het strakke witte muren en zwarte kozijnen, zijn de houten balken. Die zitten nog hier en daar verspreid door het huis en geven je nog wel het idee dat je in een woonboerderij bent. Net als bij een omgebouwde kerk, heb je een combinatie dat je in een oud én nieuw huis woont. Verder heb je genoeg ruimte in de vier slaapkamers, twee badkamers en nog twee losse toiletten. Hierdoor is het een ideale ruimte voor een groot gezin, een complete familie of een ander gezelschap.

De prijs van deze luxe woonboerderij op Funda ligt op 1.490.000 euro, dus je moet wel een flinke som geld neerleggen. Hiermee kom je dus wel in een woning terecht waar je alle ruimte hebt. Om alle ruimte eens even goed te bekijken, hebben we hier een paar mooie foto’s als rondleiding klaargezet.