De Nederlandse ex-voetballer heeft zijn bizar luxe huis op Ibiza niet meer nodig. In de 17 jaar dat Wesley Sneijder actief was al professioneel voetballer heeft hij voor vele mooie, grote clubs gespeeld en vele prijzen gewonnen. Zoals inmiddels iedereen wel weet, is dat voetballen op hoog niveau erg veel geld oplevert. Dat is ook zeker te zien in wat Sneijder allemaal bezit, maar toch zet hij nu deze absurd dikke villa op Ibiza te koop.

De villa van Wesley Sneijder

Dit huis op Ibiza maakt het duidelijk dat Wesley Sneijder goed weet hoe hij zichzelf moet verwennen met het geld dat hij heeft verdiend als voetballer. De villa is nog niet helemaal klaar en er wordt nog steeds aan gebouwd, maar toch heeft Sneijder besluit deze alweer te koop te zetten. De villa ligt op één van de meest gewilde locaties op het hele eiland: het Ses Torres Talamanca gebied en het ligt op ongeveer 500 meter van het stand af, een ideale locaties dus! Echter, je hoeft niet per se naar het strand, want ook bij het huis kun je prima zwemmen. Er liggen namelijk twee zwembaden bij de villa.

villa Sneijder villa Sneijder Ibiza

Enorme luxe in de villa

Wat opvalt wanneer je de villa ziet is dat deze uit enorm veel glas bestaat. De villa van 355 m2  heeft onder andere een kelder waarin bijvoorbeeld een gym gemaakt kan worden, maar ook een open keuken. Er is gekozen om veel hout en witte en blauwe elementen terug te laten komen in de villa.

Wat mag de villa kosten?

Zo’n villa krijg je natuurlijk niet voor niets. De ex-man van Yolanthe Cabau wil namelijk een bedrag van maar liefst € 2,8 miljoen voor de villa hebben. Voor dit bedrag krijg je echter wel veel terug: een prachtige villa op een fraaie locatie.