Wil je een echt leuke woning vinden, dan volstaat in de meeste gevallen een zoektocht op Funda.nl. Vaak vindt je daar wel de woning die bij je past, maar mochten je wensen (en je budget) bijna onbeperkt zijn. Check dan deze woning in de V.S. Naast 1600 vierkante meter woonoppervlakte, beschikt dit pand ook over een kelder van 465 vierkante meter in de stijl van Star Wars.

‘Star Wars’-thema als upgrade

In sommige gevallen kan het raadzaam zijn om je woning nog even te upgraden voordat de makelaar het ‘te koop’-bord in je tuin plaatst. Terwijl de meeste woningbezitters zich beperken tot wat minimale verbeteringen, dacht de eigenaar van deze woning daar heel anders over. Kosten noch moeite werden bespaard om de hele kelder te transformeren. Het resultaat is niets minder dan een luxe mancave in ‘Star Wars’-stijl in de hoop dat een aspirant koper dit ook weet te waarderen.

star wars villa

Herkenbaar voor de echte ‘Star Wars’-fans

Voor de upgrade haalde de eigenaar echt alles uit de kast. Zo zal de echte ‘Star Wars-fan talloze details herkennen uit de eerste zes Star Wars films zoals de bevroren Han Solo. Deze is netjes verwerkt tot bioscoop zodat je op je gemak met je vrienden elke ‘Star Wars’-film nogmaals kunt bekijken. Verwacht overigens niet dat dit stulpje voor een vriendenprijs wordt verkocht. Je mag namelijk ‘even’ 11.5 miljoen dollar aftikken. Daar krijg je dan wel een unieke woning voor terug met vijftien slaapkamers en negentien badkamers. Het is ook lekker groot, je hebt namelijk bijna tweeduizend vierkante meter aan woonoppervlakte.

star wars villa

Gigantische kelderruimte

Dat de woning bijzonder veel ruimte biedt zal duidelijk zijn, maar waar het echt op gaat is natuurlijk de ‘Star Wars’- kelder. Het feest begint al in de hal die naar de kelder leidt. De kennismaking met Darth Vader is dan het eerste wat je te wachten staat. Na het passeren van dit personage kom je bij de kinderkamers. Geheel volgens Amerikaanse maatstaven is dit lekker ruim opgezet. Sterker nog, je kan in elke slaapkamer twaalf kids kwijt. Die slapen dan wel in een stapelbed van het type wat je niet bij de IKEA zult aantreffen. Dat is niet het enige waar je ogen van open vallen.

De kelder bevat namelijk ook een ruimte om te lasergamen. Nu zijn we al heel wat gewend zoals een privébioscoop, een complete fitnesszaal of een volledig ingerichte bar, maar dit is wel next level. De slaapkamer voor de jongens is in een speciaal thema (baby-Yoda en Chewbacca) en is de Prinses Leia slaapkamer speciaal voor de meisjes bedacht. Die speciale prinsessenkamer is er dus al.

star wars villa

Vraagprijs van dikke 11.5 miljoen dollar

Klinkt natuurlijk mooi, maar daar houdt het niet bij op. Via de volledig in ‘Star Wars’-stijl beklede gang, heb je toegang tot de bioscoop en de zaal voor de videogames. Het zal je wellicht niet verbazen dat hier bijvoorbeeld een echte golf-simulator staat. Andere luxe zaken ontbreken natuurlijk ook niet. Zo is de woning ook voorzien van een bowlingbaan, spa, sauna en zwembad. Mocht dat niet voldoende entertainment bieden, dan ga je gewoon naar buiten. In de tuin is namelijk een volwaardig basketbalveld aangelegd en ook het buitenzwembad ontbreekt niet.

Nog een prima argument om een bezichtiging te boeken: deze waanzinnige villa staat op slechts vijf kilometer afstand van Disney World. Mochten je kids het dus wel gezien hebben, neem ze dan gewoon mee voor dagje volledige ontspanning.Het enige nadeel is wellicht de prijs, maar voor 11.5 miljoen dollar kun je je wel helemaal uitleven. Mocht die prijs te laag zijn voor je en wil echt de ‘big spender’ gaan uithangen, check dan deze villa die eveneens in Star Wars stijl is opgezet. Voor slechts 26.5 miljoen dollar is die helemaal van jou.