Er breken langzaam weer leuke tijden aan voor de liefhebbers van het buitenleven. Dat betekent niet alleen genieten van het weer, maar ook van de barbecue. Wat dat betreft zijn er tal van mogelijkheden voor de liefhebber van gegrilde maaltijden. Je kan bijvoorbeeld genoegen nemen met een hele eenvoudige barbecue of juist kiezen voor een extreem uitgebreide buitenkeuken. Wil je het echter goed aanpakken, dan kies je voor een uniek design, compleet in Star Wars-stijl.

Darth Vader Grill

Design Ltd is verantwoordelijk voor het op zijn zachtst gezegd, opvallende ontwerp. Daarmee wijken ze sterk af van de gangbare productlijn: de houtkachels. Goed, ook dat heeft met hitte te maken, maar daar de vergelijking dan ook echt wel op. Volgens de producent is de Dart Vader-grill niet alleen een bijzonder unieke barbecue, je kan het apparaat ook als kachel gebruiken.

darth vader grill

Prijzig

Hoe leuk ook bedacht, de Darth Vader grill is wel redelijk stevig geprijsd. Daar staat tegenover dat het volledig handgemaakt is. Bovendien is het voor de Star Wars fans wel een absolute musthave. De Darth Vader BBQ kost 660 euro en dat is dan excl. verzenkosten. Dat is nog niet alles,de BBQ komt uit Engeland en dat is dus geen lid meer van de EU. Er komen dus nog belastingen bij zoals BTW en invoerrechten. Dat kan dus een prijzige BBQ worden.

grill-2 darth-vader-2

Handig

Leuk om te weten: ondanks de prijs is de omvang van de grill wel beperkt. Het hele apparaat 44 x 44 x 77 cm. Die afmetingen maken het mogelijk om de BBQ makkelijk te verplaatsen. Uiteraard houdt niemand je tegen als je het ding mee wilt nemen naar vrienden. Nog leuker is het effect wat je ziet als je het masker over de brandende kolen doet. De ogen en de mond lijken dan licht te geven. Prima reden voor een feestje met een eigentijds Star Wars thema.