Other

Het bizar luxe Rolex horloge van de zoon van Cristiano Ronaldo

Rolex horloge zoon van Cristiano Ronaldo

We weten allemaal dat Cristiano Ronaldo een van de rijkste mannen ter wereld is, maar zijn familie geniet natuurlijk ook van dit succes. Dat is ook te zien aan het Rolex horloge van Ronaldo Jr. Dat is namelijk eentje die geen andere 11-jarige jongen zich kan veroorloven.

De Rolex van Ronaldo Jr.

Horloges zijn af en toe absurd duur, dit geld ook voor die van de zoon van Cristiano Ronaldo. Hij draagt namelijk niet zomaar een simpel Casio horloge of een ander goedkoop ding dat je aan een 11-jarige jonge zou geven, maar een heuse Rolex. Natuurlijk is dit voor Ronaldo zo goed als wisselgeld, maar toch is het niet niks om je zoon met een horloge van 477.756 euro te laten lopen. De Rolex is vol gelegd met diamantjes, dus dan snap je al gauw waar de prijs vandaan komt.

View post on Instagram
 

De Rolex betreft een GMT Master II Diamond Automatic 18kt White Gold. Een behoorlijke mond vol, maar het is ook een erg fraai horloge. Zoals de naam al verklapt is hij uitgevoerd in 18-karaats witgoud en ongelofelijk veel (baguette geslepen) diamantjes. Er is er nu nog een te koop, voor de bescheiden prijs van 414.069 euro, maar wij zouden hem dan niet aan een 11-jarige jongen geven. In dat opzicht mag Cristiano Ronaldo Jr. zich gelukkig prijzen.

Dure lifestyle

Als geld geen probleem is, is het niet onlogisch dat de Rolex van Ronaldo Jr. zo duur is. Tot slot is zijn vader namelijk precies hetzelfde. Hij werd op hetzelfde evenement namelijk gespot met een horloge van ruim 1.2 miljoen euro en je kan er vanuit gaan dat hij wel meer dan van dit soort horloges thuis heeft liggen. Zo wordt luxe dus met de paplepel ingegoten bij de kinderen van de voetbalheld.