Een goede deal voor de rijken onder ons. Bij aankoop van dit luxe penthouse in de Pendry Residences West Hollywood in Los Angeles krijg je een dikke McLaren cadeau. Daar moet je wel iets voor neerleggen, namelijk zo’n 13,5 miljoen euro.

Luxe penthouse met gratis McLaren supercar

Het luxe penthouse genaamd Terrace Estate bevindt zich in Pendry Residences complex gelegen in West Hollywood. Bij de aankoop van het penthouse biedt McLaren je een privégarage aan met plek voor vijf bolides. Het mooiste van alles? Je krijgt er gratis een McLaren 765LT bij met een leaseperiode van een jaar. Een privélift verbindt de garage met het penthouse. Aan luxe dus geen gebrek.

luxe penthouse

Penthouse met twee verdiepingen en luxe voorzieningen

De appartementen beschikken allemaal over royale buiten- en dakterrassen, uitgebreide keukens, privézwembaden, spa’s én een prachtig uitzicht over Los Angeles. Bovendien is er genoeg ruimte om al je vrienden te laten overvliegen. Het luxe penthouse moet nog volledig worden ingericht. Je kunt je creativiteit dus de vrije loop laten gaan over de twee verdiepingen.

luxe penthouse met McLaren

Volledig zelf in te richten garage met ruimte voor een mancave

Ook de garage is voorzien van de grootste gemakken. Zo heb je een eigen toiletruimte, zodat je niet helemaal weer met je eigen lift naar je luxe penthouse hoeft. Verder heb je ook nog je eigen zithoek, van daaruit kun je op de best mogelijke manier de McLaren 765LT en je andere auto’s bewonderen. Ook de garage kun je, met behulp van de McLaren garage-architecten, volledig inrichten naar eigen smaak. Van de zithoek zou je dus de perfecte mancave kunnen maken. Zeg eens eerlijk, wat is er nou dikker dan een sportwedstrijd kijken aan een bar in je eigen garage, waar je uitkijk hebt op je monsterlijke bolides?

Luxe penthouse

Een superdeal dus voor de allerrijksten. wij kunnen alleen maar wegdromen van deze prachtige aanbieding, en dat gaan we ook zeker nog even doen. Bekijk hieronder naar nog wat heerlijke conceptbeelden van het luxe penthouse met garage en mancave.

luxe penthouse