Bugatti staat bekend om zijn producten waarin je zeer snel een zeer hoge snelheid kan behalen. Denk bijvoorbeeld aan de Bugatti Veyron en Chiron. Nu komt Bugatti met een hoop nieuwe producten, die niet bepaald beschikken over een snelle 0 naar 100 tijd. We hebben het over de nieuwe meubels van Bugatti.

Meubels van Bugatti

Een merk als Bugatti kan niet met doodgewone producten op de proppen komen en aan de foto’s te zien is dat ook zeker niet het geval. De meubels hebben een origineel design en zijn zeer modieus te noemen. Ze zien er stoer uit en stralen pure luxe uit. Nu kan het natuurlijk dat deze meubels totaal niet in jouw smaak vallen en toch liever opzoek bent naar iets anders. Dan kan je bijvoorbeeld altijd nog banken leasen. Waarom? Dit zal een stuk minder kosten dan de bank van Bugatti en deze passen misschien ook veel beter bij jouw smaak!

meubels van Bugatti

Het zijn niet alleen meubels van Bugatti te noemen in verband met het merk. Het design van een van de exemplaren – de zogeheten Cobra Chair – is ontworpen door de vader van Ettore Bugatti. Jazeker, de vader van de oprichter van het merk was een talentvolle designer. Hij heeft deze stoel helemaal zelf ontwerpen en ziet er vrij extravagant uit, net zoals we van het luxe automerk zijn gewend. De stoel is ook uitgekomen ter ere van hun 110-jarig jubileum en dat is de reden waarom er maar 110 exemplaren uitgebracht.

meubels van Bugatti meubels van Bugatti meubels van Bugatti meubels van Bugatti

We kennen Bugatti natuurlijk als een super luxe automerk. De bolides gaan over de toonbank voor miljoenen euro’s, dus een prijs voor deze meubels zal vast niet schappelijk zijn. We kunnen voor nu ook alleen nog schattingen doen, aangezien de prijzen nog onbekend zijn. Houdt wel rekening met een hoofdprijs, aangezien we het wel over een merk als Bugatti hebben. Een merk waar luxe hoog in het vaandel zit.