Mocht kamperen of een roadtrip te gewoontjes voor jou zijn, dan heb jij misschien wel oren naar een eigen boot. Komt goed uit, want de Polaris, een ultra luxe jacht van zeventig meter lengte, heeft letterlijk alles aan boord wat je maar kunt wensen.

Vakantie vieren op het lux jacht ‘Polaris’

Ooit begonnen als Project King Shark, is de Polaris zo’n beetje het levensproject van ontwerper Enrico Gobbi en scheepsbouwer Rossivani. Het jacht is dan ook geen doorsnee boot waarvan je er al zovelen hebt. Het drijvende gevaarte kan namelijk zowel in het noordpoolgebied uit de voeten als in de warmere regionen. Mocht je overigens denken dat de verveling mogelijk kan toeslaan, wees dan gerust: op het privé-dek bevindt zich een zes meter lang zwembad compleet met een levensgrote waterval en whirlpool-systeem om het net even iets interessanter te maken. Zo kom je als waterrat goed aan je trekken.

luxe jacht

Volledig uitgerust met alle luxe

Uiteraard is het privé zwembad niet het enige paradepaardje van dit luxe jacht. Zo bevindt zich op hetzelfde dek ook een geluidsarme bioscoopzaal zodat je je ook in de avonduren nog even heerlijk terug kan trekken. Mocht dat ook niet genoeg zijn, check dan gerust de andere opties. Zo beschikt de Polaris over een eigen fitnessruimte, sauna, hamam, massage- en yogaruimte. Verder hoef je geen zorgen te hebben omtrent de opslagfaciliteiten. Het meenemen van zes jetski’s is namelijk geen enkel probleem. Mocht je na alle omzwervingen op de wereldzeeën wel even genoeg water hebben gezien, meer dan gewoon even aan in de dichtstbijzijnde haven. Kan je daar lekker vertoeven en bruin bakken in de zon.

luxe jacht

Wanneer het luxe jacht echt wordt gebouwd is nog even afwachten, maar het leidt geen twijfel dat het ontwerp ervoor zorgt dat het uitzicht fenomenaal is vanaf elke positie op de boot.