De ontwerpers van het zwaan-achtige jacht hebben nu een nieuw design naar buiten gebracht. Lazzarini Design gaat aan de slag met een luxe jacht, dit keer niet in de vorm van een zwaan, maar van een haai. Het nieuwe, superdeluxe jacht moet een dikke 500 miljoen euro gaan kosten.

Luxe jacht in de vorm van een haai

Dit luxe jacht is geïnspireerd op de ‘koning van de zee’. Dat is te zien aan onder andere de ramen aan de voorkant in de vorm van haaientanden, de ‘vin’ bovenop het schip, de uitklapbare zijvinnen en de vorm van het jacht. Dit jacht is immens groot en zit boordevol luxe toevoegingen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lazzarini (@lazzarinidesign)

Een absurd jacht met zes verdiepingen

Om te beginnen is het luxe jacht maar liefst 152 meter lang en 34 meter breed. Verder beschikt het over maar liefst zes verdiepingen, waarvan 3 verdiepingen een eigen zwembad hebben. Ook heeft het genoeg ruimte om drie helikopters te laten landen en het jacht heeft ook een eigen ‘privé-haven’ aan de achterzijde, waar je andere ‘kleine’ schepen tot dertig meter hoogte in kan laten aanmeren. Als laatste heeft het jacht ook genoeg plek voor acht(!) jetski’s. Altijd handig als je met je vrienden midden op zee wat dolfijnen wilt gaan spotten.

Lazzarini Design

De Romeinse architectuur van Lazzarini Design

Het luxe jacht heeft de naam ‘Prodigium’. Het heeft de naam te danken aan de Romeinse architectuur. “Prodigium is het tweede jacht dat geïnspireerd is op de natuur. Het eerste was geïnspireerd op de zwaan, nu laten we de vormen en accenten van de haai met behulp van de Romeinse architectuur terugkomen”, aldus een woordvoerster van Lazzarini Design.

luxe jacht haai

Plek voor maar liefst veertig man

In totaal kunnen er tot veertig mensen verwelkomd worden op dit luxe jacht. Het grote gedaante kan alsnog een snelheid van 22 knopen bereiken. Een jacht waar je ‘u’ tegen zegt. Bekijk hieronder naar nog wat conceptbeelden van dit unieke jacht.