Nu de bitcoin de weg omhoog heeft gevonden kun je, als je ten minste op tijd bent ingestapt, opgezadeld zitten met een magistraal probleem. Dan had je nu wellicht in een mooie Bugatti Chiron rondgereden, een gigantische villa gekocht. Het goede nieuws is dat je ook kan gebruik voor een aanbetaling op je nieuwe boot. Het Ultra2 Super Yacht is dan een prima investering. Zo krijg je een super modern luxe jacht met een eigen theater, conferentieruimte en helikopter platform.

Luxe jacht van 95 meter lang

Natuurlijk heb je altijd baas boven baas, maar als het gaat om het Ultra2 Super Yacht, dan is er vrij weinig referentiemateriaal beschikbaar. De boot kun je nog altijd het beste omschrijving als een villa op het water, maar dan wel een met een maximum snelheid van bijna 30 km/u. De drijvende kracht achter het ontwerp is het Duitse T. Fotiadis Design. Ze kozen voor een totaal andere benadering en hebben gezorgd voor een superjacht met een ultramodern, state-of-the-art beveiligingssysteem waar menig leger jaloers op kan zijn.

Ruimte genoeg voor 40 mensen

De boot waar we het over hebben is in veel opzichten afwijkend van een standaard jacht. Zo is het gevaarte maar liefst 95 meter lang en biedt het voldoende plek om naast de 26 bemanningsleden ook nog eens 14 gasten te huisvesten. Die laatste groep komt niks aan luxe te kort, aan alles is gedacht. Zo zie je overal een indrukwekkende combinatie van grote glanzende muren met waanzinnig grote ramen. Over de lichtinval kun je dus niet gaan klagen.

Twee zwembaden, jetski’s en extra bootjes

Waar je ook niet over kan klagen is het gebrek aan voorzieningen. Zo heb je twee zwembaden tot je beschikking, een jacuzzi en een compleet iMax theater. Mocht je de zaken echt in stijl willen aanpakken, dan kun zelfs met je eigen helikopter op de boot landen en vertrekken. Je bent dus niet langer afhankelijk van een haven om aan boord te gaan. Wil je tijdens je vaartocht even de omgeving verkennen, let dan op. Je kunt namelijk twee jetski’s meenemen, twee kleine bootjes en een aantal kajaks.

Beveiligde conferentieruimte aan boord

Ook op het punt van de veiligheid is er geen reden om bezorgd te zijn. Er is namelijk een zeer streng beveiligde conferentieruimte aan boord. Je kunt dus ongestoord overleggen waar je naar toe wilt varen zonder ergens last van te hebben. Voor dat alles dien je natuurlijk wel een serieus bedrag op tafel te leggen. Het exacte bedrag is niet bekend, maar ga gerust uit van een behoorlijk aantal miljoenen. Zie hier voor meer foto’s van dit bizar luxe jacht