We dromen er allemaal van, een eigen jacht. En dan vooral één met eigen zwembad, glijbaan en bioscoop. Nou dat laatste heeft dit concept-jacht in ieder geval wel, en wat voor één. Dit is een luxe jacht met privé-bioscoop op het dek van het schip.

Luxe jacht met privé-bioscoop

Je hebt jachten die op motoren vooruit komen. Maar de meest indrukwekkende en elegante jachten zijn wel diegene die met de wind mee varen. Een groot zeil leid het schip de goede kant op, dit luxe-jacht heeft zo’n enorm zeil. Het unieke aan dit zeil is alleen dat je er ook films op kan projecteren, dik toch?

jacht met privé-bioscoop

Het Vela concept-jacht

Het Vela concept-jacht is een luxe jacht dat vaart met 2 grote zeilen in het midden van het schip. De zeilen zijn gemaakt aan de hand van het DynaRig mast systeem. Het systeem beslaat tot over een indrukwekkende 1850 vierkante meter aan zeil. Zulke grote masten zijn natuurlijk erg mooi om te zien. Nog mooier is dat je er films op kan projecteren. Zo heb je ineens een mega privé-bioscoop op het dek van je eigen luxe-jacht.

jacht met privé-bioscoop

Nog meer luxe op het jacht

Het 24 meter lange luxe jacht met privé-bioscoop heeft nog meer luxe voor je in petto. Het luxe jacht kan tot tien gasten ontvangen. Er is ruimte voor die gasten in 4 cabines en een suite voor de eigenaar. Verder heeft dit indrukwekkende schip ook een spa, een bar en een eigen gym. Zo blijf je altijd fit, zelfs midden op de oceaan. Ook zonder de wind moet het luxe jacht met privébioscoop vooruit komen. Daarvoor heeft het schip voor de zekerheid ook nog een dynamische motor. Het jacht is nog niet in productie, maar er wordt een topsnelheid verwacht van 21 knopen. Bekijk hier het luxe jacht.

Is dit jacht niet groot genoeg voor je? Bekijk dan dit zwaan-achtige jacht die kan transformeren op het water