Lil Kleine is één van de meest besproken muzikanten van dit moment. De rapper weet hoe hij wat opschudding kan veroorzaken en is niet bang voor een provocerend hitje hier of daar. Dat hij het belachelijk goed doet in de hitlijsten moge duidelijk zijn als we zijn woning even goed onder de loep nemen. Dit is het huis van Lil Kleine

Lil Kleine, ook wel Jorik Scholten

Lil Kleine is groot geworden met zijn raps. Zijn doorbraak was het nummer ‘Drank en Drugs’ met Ronnie Flex. Het nummer groeide uit tot een wereldwijde hit. Vele albums verder is de kleine rapper één van de grootste van ons land. Na meerdere records en platinum platen is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse rapscene. Hij is inmiddels ook verloofd met Jaimie Vaes en de twee hebben zo’n anderhalf jaar geleden een kleintje gekregen met de naam Lío. Zijn oude appartement was blijkbaar niet klaar voor de gezinsuitbreiding. Daarom besloot hij maar eens te verhuizen naar een royaal grachtenpand. Het nieuwe huis van Lil Kleine aan de Prinsengracht kost maar liefst 2.3 miljoen euro.

Een dik grachtenpand aan de Prinsengracht in Amsterdam

De vraagprijs van het huis van Lil Kleine was 2.6 miljoen euro. Kleine wist de prijs te drukken naar zo’n 2.350.000. Hij heeft er via de bank een hypotheek van 2 miljoen op weten te krijgen en via zijn eigen BV (Kleine Moeite BV) heeft hij nog een hypotheek van 800.000 erop gezet. Voor die prijs heeft-ie ook wat. Het dubbele benedenhuis heeft een oppervlakte van 344 vierkante meter. Het huis bevat een binnentuin, privébioscoop én een gehele sportschool. Als kers op de taart biedt het huis ook ruimte voor een auto in de privé-garage.

De verbouwing en foto’s van het huis van Lil Kleine

In zijn eigen Youtube-documentaire gaf de rapper aan dat hij een hele tijd bezig was met het helemaal strippen en opnieuw inrichten van het huis. Hij wilde alles op een zo luxe mogelijke manier. We zijn ook niets anders gewend van hem. De foto’s liegen er in ieder geval niet om. Wát een prachtig huis op een geweldige locatie. Hieronder zie je de foto’s van het huis van Lil Kleine. Houd in je achterhoofd dat dit foto’s zijn van vóór de verbouwing. Beeld je het huis nu in met allemaal marmeren muren en goud met zwarte accenten. Ongekend mooi.

Huis van lil kleine