Goed geld verdienen door te investeren in lucratieve projecten kan nog steeds. Als je bijvoorbeeld een jaar geleden 10.000 euro in Bitcoin had geïnvesteerd, had je nu een vermogen opgebouwd van 27.903.16 euro. Dat is best lekker, net als het investeren in onroerend goed. Robert Sloos, die ooit behoorde tot de 500 rijkste Nederlanders, weet daar alles van. Hij zag zijn schattige stulpje in Amsterdam in vier jaar tijd veranderen tot luxe appartement, met een stijging in waarde van maar liefst 3 miljoen euro. Kassa!

Luxe appartement als solide investering

Onroerend goed is altijd al behoorlijk waardevast geweest. Slechts in uitzonderlijke situaties dalen de woningprijzen. Dat is de laatste jaren zeker niet het geval, sterker nog, de prijsstijgingen zijn amper bij te houden. Terwijl je vroeger met een beetje slim onderhandelen best wat van de vraagprijs af kon halen, mag je nu blij zijn dat je een pandje tegen de vraagprijs kunt kopen. Dat geldt uiteraard niet voor elke regio, maar in 020 gaan sommige woningen voor absurd hoge prijzen van de hand.

luxe appartement luxe appartement

 

Van LOI directeur tot multimiljonair

In 2016 kocht Robert Sloos, ooit direct bij LOI opleidingen, een luxe appartement in Amsterdam, aan de Van Eeghenstraat. Het prijskaartje gaf een bedrag van €4,25 miljoen aan en dat was uiteraard geen probleem. Een kleine renovatie verder en de prijs is aardig opgelopen naar 7.2 miljoen euro. Kijk, zo word je met eigenlijk niks doen dus gewoon miljonair (als je dat nog niet was in ieder geval).

luxe appartement luxe appartement

Uitzicht op het Vondelpark

Mocht je belangstelling hebben voor dit miljonairsstulpje, dan is een bezichtiging absoluut de moeite waard. Je hebt in ieder geval een prachtig uitzicht op het Vondelpark en je hebt maar liefst 472 vierkante meter woonoppervlakte tot je beschikking. Het geheel is netjes verdeeld over vijf woonlagen, je zult dus geen problemen moeten hebben met het traplopen. Relaxen kan in de formidabel ingerichte tuin met een luxe chill-ruimte. Een klein nadeel aan dit luxe appartement: je zult goed overweg moeten kunnen met de buren, die kunnen namelijk alles zien wat je uitspookt in de tuin. Je bijvrouw uitnodigen voor een exclusief tuinfeest is dan misschien niet zo heel erg chill.

luxe appartement luxe appartement

 

Een tuin op het zuiden

Mocht je overigens wél allergisch zijn voor traplopen, geen nood! Deze woning heeft een inpandige lift zodat je de trap ook kunt overslaan. De hoge plafonds, adembenemende lichtinval en het uitzicht op de stad zorgen ervoor dat het geen enkele moeite kost om je hier thuis te voelen. Mocht je de vraagprijs van 7.2 miljoen geen probleem vinden, ga het dan gerust kopen. Mijnheer Sloos en zijn vrouw hebben inmiddels Amsterdam verlaten en wonen nu in Bloemendaal. De oplevering van het luxe appartement heeft dus aardig goed uitgepakt!