Other

Deze luxe caravan is van alle gemakken voorzien

luxe caravan whale trailer cabin

Natuurlijk is er niks mis mee om er af en toe even helemaal uit te willen zijn. In dat geval heb je tal van mogelijkheden om op reis te gaan. Zo kun je doodleuk een hotel boeken of kiezen voor het huren van een caravan. Wil je echt ultiem genieten, dan is een eigen camper een absolute must. Of je nu gelijk zal kiezen voor de Whale Trailer Cabin is nog even de vraag, maar het zou zeker een interessante optie zijn. Deze caravan is namelijk van alle gemakken voorzien

Concept luxe camper

Het concept van ontwerper Hu Yong is op zijn minst interessant te noemen. Het futuristische uiterlijk is iets waar je helemaal wild van wordt of juist niet, maar feit is wel dat er over is nagedacht. De winnaar van de Red Dot Design Award 2021 heeft een prima ontwerp afgeleverd waarbij de mogelijkheden om lekker te kamperen eindeloos lijken. De caravan kan inderdaad nog het beste worden vergeleken met een walvis, maar dan wel met de voordelen van een modulair systeem.

Volledig uitklapbare luxe camper

Je kan het ding namelijk helemaal uitvouwen, al naar gelang je wensen. In de uitgeklapte vorm heb je dan de beschikking over waanzinnig veel ruimte. Zo heb je een complete woonkamer tot je beschikking, een volledige keuken, een complete badkamer en een slaapkamer. Naast de indrukwekkende ruimte die je tot je beschikking hebt is er ook voldoende lichtinval. De flinke hoeveelheid ramen leveren een behoorlijk besparing op en garanderen voldoende instroom van frisse lucht. Kortom, je hebt niet alleen veel ruimte, maar je kan ook een aangenaam en gezond klimaat realiseren.

Voldoende ruimte voor een heel gezin

De ruimte in de caravan is royaal genoeg om een ​​gezin van vier mee te nemen op vakantie. Optioneel is het zelfs mogelijk om ook de achterzijde te openen zodat de leefruimte wordt verdubbeld. Een klein pop-up dak vergroot de ruimte nogmaals, iets wat je ook met de pop-top op het hoofdgedeelte kan bereiken. Hoewel de aanhangwagen slechts een concept is, is het niet ondenkbaar dat het ooit echt geproduceerd zal worden. De eerste stappen zijn in ieder geval gezet, maar voorlopig zullen we nog even geduld moeten hebben. Van een definitieve releasedatum is in elk geval nog geen sprake.