De serie Lupin verscheen in januari op Netflix en sindsdien keken we reikhalzend uit naar Lupin seizoen 2. Vanaf nu is het eindelijk zover. De nieuwe afleveringen zijn namelijk te zien.

Lupin seizoen 2 op Netflix

Omar Sy speelt in Lupin de rol van Assane Diop. Assane’s vader werd toen hij jong was beschuldigd door een machtige familie van een misdaad. Ook al was hij onschuldig, toch draaide hij ervoor op. Nu hij ouder is doet Assane, geïnspireerd door boeken over de dief Arsène Diop, er alles aan om wraak te nemen. Aan het einde van seizoen 1 zagen we al dat dit niet zonder gevolgen was. Zijn eigen zoon werd ontvoerd en daar gaat seizoen 2 van Lupin dus ook over.

Eindelijk nieuwe afleveringen online

Het nieuwe seizoen zal bestaan uit vijf nieuwe afleveringen. Wat weinig, maar dat komt omdat het eerste seizoen van tien afleveringen in twee delen werd opgeknipt. Daardoor krijgen we deze afleveringen al wel binnen een half jaar. Te hard klagen mogen we dus eigenlijk niet. Bovendien is er goed nieuws. Heb jij deze vijf nieuwe afleveringen uit? Dan houdt Lupin niet op met seizoen 2.

Lupin seizoen 2

Ook een derde seizoen is onderweg

Omar Sy maakte eerder al bekend dat er ook een derde deel komt van Lupin. Dat is welkom nieuws voor elke fan van de serie en dat zijn er nogal wat. De eerste afleveringen werden in de eerste maand van de release namelijk bekeken door meer dan 70 miljoen Netflix abonnees. De serie staat daarmee in de lijst van de  best bekeken Netflix series. Die kijkers samen gaven een 7.6 op IMDb aan de serie.

Netflix komt met nog meer vette titels

Heb jij nog wat vrije uren dit weekend? Dan kan je vanaf vandaag Lupin seizoen 2 kijken. De serie is niet het enige waarmee Netflix ons tevreden houdt. Zo verschijnt binnenkort de actiekomedie The Last Mercenary met Jean-Claude van Damme in de hoofdrol.