Acteurs zoals Sylvester Stallone, Jason Statham en Bruce Willis zijn stuk voor stuk acteurs die we vaak in actiefilms zien voorkomen. Jean-Claude van Damme is ook zo’n acteur. Binnenkort komt de actielegende voor in The Last Mercenary.

The Last Mercenary op Netflix

Hij gaat al langere tijd mee als actieheld, maar Jean-Claude van Damme blijft ons verrassen. Binnenkort is de acteur namelijk te zien als ex-huurling ‘Mist’ in de actiekomedie The Last Mercenary. Hierin combineert hij brute actiescènes met droge humorscènes. Mist was lange tijd werkzaam als huurling en is tegen elke tegenslag opgewassen. Dat verandert echter als zijn zoon – waarmee hij bewust geen contact heeft, om zich niet te hechten – slachtoffer wordt van identiteitsfraude. Opeens moet Mist alles op alles zetten om zijn zoon te beschermen.

The Last Mercenary

Vader en zoon op de vlucht

Iemand doet met de ID van Mist’s zoon illegale aankopen, waarna zijn zoon zélf in gevaar komt. Mist komt weer in actie, maar zorgt er daardoor al gauw voor dat de Franse veiligheidsdiensten in actie tegen hem komen. Het gevolg is een film vol met achtervolgingen, vuistgevechten en vermommingen. Steeds met een knipoog, maar wel degelijk met hun veiligheid op het spel. Bovendien is de reünie tussen vader en zoon ook reden voor de nodige lastige momenten.

Dit is wanneer je The Last Mercenary kunt zien

Met The Last Mercenary voegt Netflix weer een lekkere actiefilm toe aan het assortiment. We zullen er nog even op moeten wachten, want niet eerder dan 30 juli staat de film op Netflix. De film is geregisseerd door David Charhon, die eerder al actiekomedies op zijn naam had staan.

Meer Netflix toppers

Ben jij tot je de film van Jean-Claude van Damme kunt kijken op zoek naar nog meer Netflix toppers? Check dan ons overzicht van de 10 best bekeken Netflixfilms aller tijden. Wie weet belandt The Last Mercenary daar vanaf 30 juli ook wel tussen.