YouTuber Logan Paul heeft het goed voor elkaar. Dankzij zijn veel bekeken video’s en goed verdienende boksgevechten huurt de beste man nu een paleis waar iedereen van droomt. In een video van zijn beste vriend Mike Maljak geeft Logan Paul een rondleiding door zijn gehuurde huis.

Logan Paul, YouTuber en showbokser

Logan Paul is razend populair op YouTube. Hij is één van de grootste YouTubers ter wereld met een fanbase van meer dan 23 miljoen abonnees. Sinds een tijdje haalt de Amerikaan steeds vaker de spotlights met zijn bijzondere boksgevechten. Zo stond hij onlangs nog in de ring met bokslegende Floyd Mayweather. Ook kocht de fulltime levensgenieter de duurste Pokémonkaart ter wereld. Deze draagt hij bijna overal mee om zijn nek. Met zijn absurde inkomen huurt Logan Paul een huis waar je mond van open valt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Logan Paul (@loganpaul)

Een rondleiding door het enorme huis van Logan Paul

Op het YouTube-kanaal van Mike Maljak geeft Logan Paul een rondleiding door zijn enorme huis. Op dit moment betaalt de miljonair ongeveer 57.000 dollar huur per maand. Dat is natuurlijk een astronomisch bedrag, maar je moet er wat voor over hebben om in een paleis als dit te leven. De koopprijs van deze enorme villa ligt dan ook op een absurde 28 miljoen dollar. Ongekend.

Een huurhuis totdat zijn droomhuis af is

Logan Paul verblijft in dit huis terwijl hij bezig is met de realisatie van zijn ultieme droomhuis. Daarover vertelt hij ook kort in de video. Hoelang Logan precies gaat verblijven in dit huis, dat blijft een groot raadsel. Logan kennende wordt dat een gruwelijke mansion! Met een geschat vermogen van zo’n 25 miljoen dollar en een eigen NFT-collectie, heeft hij toch vast genoeg geld op de bank voor een brute villa. Dat belooft een enorm huis te worden. Maar deze villa valt niet te toppen. Bekijk het voor jezelf in onderstaande video. Bizar.