Gear

Logan Paul zet zijn dikke mansion in Los Angeles voor miljoenenbedrag te koop

Logan Paul huis

Youtuber/bokser Logan Paul heeft besloten om zijn Los Angeles mansion te verkopen nadat hij in februari bekend maakte dat hij naar Puerto Rico gaat verhuizen. Hij zet zijn mansion te koop voor 9 miljoen Amerikaanse dollars.

Logan Paul gaat weg uit Los Angeles

In februari 2021 maakte Logan Paul de mededeling dat hij wegging uit Los Angeles. De YouTuber/bokser zou naar Puerto Rico gaan verhuizen. Hij gaf aan uitgeput te zijn door de go-go-go! mentaliteit die heerst in de stad. Hij zou een verandering in zijn leven nodig hebben.

De laatste paar maanden was Paul te vinden in heel wat verschillende steden en landen. Van Puerto Rico tot Londen, hij was overal. In het trainingskamp voor zijn gevecht met box-legende Floyd Mayweather bevond hij zich in Puerto Rico in een mansion ter waarde van 10 miljoen dollar.

Watch on YouTube

Los Angeles mansion voor miljoenenbedrag

Logan Paul zet zijn woning te koop voor een dikke prijs van 8,995,000 dollar, omgerekend 7,68 miljoen euro. In 2017 kocht de “Maverick” het huis voor een prijs van 6,6 miljoen dollar, met de renovaties die er plaats hebben gevonden, kan hij dus goede winst gaan maken als hij het huis verkoopt.

De woning bezit een oppervlakte van 7.667  dit is ongeveer 712 vierkante meter. Er zijn zeven slaapkamers, en zes badkamers. De tuin is enorm en bevat ook nog is een groot zwembad. Wat extra’s zijn een wijnkelder en een biljartkamer.

De move naar Puerto Rico is niet helemaal zonder controversie – maar wat gaat wél zonder controversie als de Paul-broers iets doen. Het werd namelijk bekend dat de hoge belasting in Los Angeles een grote rol speelde in de keuze van Logan Paul. Dit heeft hem echter blijkbaar niet van zijn doel om LA te verlaten afgezet. Het zal een moeilijke keuze zijn geweest, omdat de, in Ohio opgegroeide, Youtuber zich al sinds 2014 Los Angeles bevindt.