Af en toe zie je een pareltje voorbijkomen die je niet zomaar onbesproken kunt laten. De Nederlandse Lisa ter Horst is er zo eentje.

Bloedmooie blondine

Lisa ter Horst is een specialiste in schoonheid in de letterlijke en figuurlijke zin van het woord. Buiten het feit dat zij een lust voor het oog is, is ze in het dagelijks leven schoonheidsspecialiste van beroep. In haar vrije tijd gaat de 21-jarige blondine graag naar het strand met vrienden of pakt graag een terrasje met vriendinnen. Ook poseert ze – tot ons groot genoegen – ook regelmatig in strakke outfits waarmee ze menig mannenhoofd op hol doet slaan.

Foto voor foto blaast Lisa ter Horst je omver

Je hebt vrouwelijk schoon en je hebt vrouwelijk schoon. Lisa ter Horst is de belichaming van ademnood, want foto voor foto weet deze prachtige dame jouw adem te benemen. Het Instagram-wetboek is voor deze dame niet weggelegd, want deze wetten weet ze met haar gewaagde foto’s regelmatig te tarten. Wij zullen jullie dan ook niet langer ophouden. Kijk en oordeel zelf:

Lisa ter Horst is niet de enige blondine van eigen bodem waar wij ons eindeloos aan kunnen vergapen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bloedmooie Veerle Soeters?