Entertainment

Lisa Room is de fitte vrouw van doelman Eloy Room

Lisa Room, de vrouw van Eloy Room

Kennen we hem nog? Doelman Eloy Room stond jarenlang onder de lat bij verschillende clubs uit de eredivisie. Zo verdedigde hij het doel van onder andere PSV, maar ook meerdere malen van Vitesse. Eloy Room keept tegenwoordig in de Verenigde Staten, en zijn fitte vrouw Lisa is met hem meegegaan.

Eloy Room in de Verenigde Staten

Veel mensen zullen hem vast nog wel kennen: Eloy Room. Een aantal jaar geleden maakte hij een transfer van PSV naar Columbus Crew in de Verenigde Staten. Ook is hij de eerste doelman van het nationale team van Curaçao. Onder leiding van Guus Hiddink gaat het eiland proberen zich te kwalificeren voor het WK van 2022.

De knappe vrouw van Eloy Room

Maar in huize Room draait het niet alleen maar om de voetbalcarrière van Eloy. De vrouw van Eloy Room is zelf ook een duizendpoot. Lisa Room heeft namelijk een eigen bedrijf, filmt haar leven voor op YouTube én houdt van fitnessen. Dat laatste is maar al te goed te zien. Al dat harde trainen is niet voor niets geweest.

View post on Instagram
 

Op Instagram en YouTube gaat het hartstikke goed voor de dame uit het Nijmeegse Lent. Ze heeft namelijk al 68.000 volgers op Instagram en meer dan 16.000 abonnees op YouTube. Wij snappen wel waarom! Bekijk hieronder de leukste foto’s van Lisa, de vrouw van Eloy Room.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram