De bioscopen zijn inmiddels al weer een tijd open. Natuurlijk wel met gepaste maatregelen, maar het is weer mogelijk om een vette actiefilm op het witte doek te aanschouwen. Eerder schreven we al over vijf bioscoopfilms die deze maand te zien zijn. Ga jij voor brute actie, dan kan de film Line of Duty zomaar eens je keuze worden.

Ex-politieagent neemt het in Line of Duty op tegen grote overmacht

De hoofdrol in Line of Duty wordt gespeeld door Aaron Eckchart. Dat de acteur een knap staaltje kan acteren, was ons al eerder duidelijk. Zo was hij te zien in films als London Has Fallen, The Dark Night en het recente Midway. Het actiegenre staat de acteur dus op zijn lijf geschreven. In deze film speelt hij de rol van politieagent Frank. Nadat een missie van Frank noodlottig afloopt, is hij door zijn politiekorps van zijn positie afgehaald. Hij is dus op zoek naar een manier om zichzelf weer te kunnen bewijzen. Die situatie doet zich al gauw voor.

Line of Duty

Live achtervolging

Wanneer de 11-jarige dochter van een vooraanstaande politiechef wordt ontvoerd, besluit Frank om haar zelf terug te halen. De mensen achter de ontvoering laten dit echter niet zomaar gebeuren. Bovendien wordt de journaliste Ava betrokken bij de zaak. Terwijl ze worden achtervolgd en zelf ook de achtervolging inzetten, doet Ava live-verslag van de reddingsmissie. Er staat in Line of Duty al gauw veel op het spel, met grote gevolgen.

Line of Duty zit vol met actie

Verwacht van Line of Duty vooral geen film die het beste plot of sterkste acteerprestaties biedt. Wat je daarvoor in de plaats krijgt is heel veel actie. De explosies volgen elkaar in de trailer in rap tempo op. Ook de autocrashes, vechtpartijen en geloste schoten zijn alom aanwezig. Het maakt van de film een perfecte film om te kijken in de bioscoop met je vrienden.