Terwijl hij rustig vakantie aan het houden is in Dubai, verheugt hij zich bij zijn terugkomst op een nieuwe auto. Lil Kleine laat een aantal filmpjes zien van zijn nieuwe auto op Instagram.

Lil Kleine heeft het goed voor elkaar

De ‘Jorik Scholten-trein’ dendert maar door. De rapper opent de ene na de andere business. Zo heeft hij een patatzaak in Amsterdam, een eigen kroeg, een kledingmerk, een drankmerk en sinds kort een eigen app waar je jezelf kan opgeven als premium-member om zo het leven van Lil’ Kleine op de voet te volgen. Met dit verdiende geld vliegt hij op en neer naar Dubai en koopt Lil Kleine nu een nieuwe auto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Lil Kleine koopt nieuwe auto

Love him, or hate him. Dat hij veel geld verdient, dat is één ding dat zeker is. Zo chillt hij ‘m nu lekker in Dubai en heeft Lil Kleine ondertussen een nieuwe auto gekocht. Dat laat hij met een paar filmpjes zien in zijn Instagram-stories.

Dat hij van luxe auto’s houdt, is wel duidelijk. Zo reed hij een tijd geleden in een dikke Range Rover, deze ruilde hij echter in voor een gepersonaliseerde Mercedes G63 AMG. Nu vindt Lil Kleine het blijkbaar weer tijd voor een nieuwe auto. Daarom koopt hij opnieuw een Range Rover, dit keer is het een Range Rover Sport met Urban kit van Jaguar en Land Rover dealer Broekhuis in Utrecht.

Lil kleine nieuwe auto

Range Rover Sport met Urban Kit

Zo heeft hij genoeg power om op te zitten. Een soortgelijk model als op de nieuwe auto van Lil’ Kleine heeft namelijk een 5L V8-motor met 550 PK onder de motorkap. Daarnaast is deze auto voorzien van een vierwielaandrijving, dus kan de rapper ook gemakkelijk off-road gaan met zijn nieuwe bolide. Of dat een goed idee is met een verlaagde bumper, is natuurlijk de vraag.