Gear

Lidl verkoopt nu een robotstofzuiger voor een absolute spotprijs

Stofzuigen is één van de vervelendste taken in het huishouden. Wat nou als je het ook gewoon voor je kunt laten doen? Dan bedoelen we geen schoonmaker, maar een robotstofzuiger. Normaliter zijn die dingen hartstikke duur, maar Lidl heeft nu een zeer goede robotstofzuiger te koop voor een klein prijsje.

Lidl verkoopt een robotstofzuiger voor een zuinige prijs

Het luxe luizenleventje staat op je te wachten met de SILVERCREST Robotstofzuiger van de Lidl. Nooit meer meer zweten en zwoegen met de stofzuiger, maar stofzuigen vanuit je luie stoel. Op de webshop van Lidl kun je nu een Robotstofzuiger bestellen voor slechts 159 euro!

Een slimme stofzuiger met meerdere handige functies

De robotstofzuiger van de Lidl zit boordevol handige functies. Zo kun je de slimme stofzuiger bedienen met een app op je telefoon. Verder zijn er vijf verschillende reinigingsmodi zodat alle oppervlaktes en ondergronden grondig schoongemaakt kunnen worden. Praten met je stofzuiger? Ook dat kan. In de handleiding vind je tot veertig verschillende spraakopdrachten die je via Amazon Alexa kunt inspreken. Je hoeft echt nooit meer van de bank af te komen!

Stel het werkgebied en het reinigingsprogramma zelf in

De accu van de SILVERCREST Robotstofzuiger gaat tot 120 minuten mee. Je weet dus zeker dat alles na die tijd spik en span is. Daarnaast kun je aan de hand van laserstralen een ‘virtual wall’ instellen. Zo weet de slimme robotstofzuiger van de Lidl precies wat zijn werkgebied is, super handig! Iedere dag kun je een specifiek programma instellen en die kun je vervolgens indienen of aanpassen via de app of de afstandsbediening.

Vijf verschillende reinigingsmodi

De robotstofzuiger van de Lidl heeft de volgende vijf verschillende reinigingsmodi:

  1. Auto – reiniging in evenwijdige banen met 60 procent overlapping
  2. Spot – reiniging in spiraalvorm met maximale zuigkracht
  3. Hoeken – reiniging langs de plinten
  4. Max – reiniging met maximale zuigkracht; te gebruiken bij de modi auto
  5. Classic – reinigen in willekeurige modus

Haal de slimme robotstofzuiger nu op de webshop van Lidl. Meer goede deals scoren bij Lidl? Check dan deze koffiemachine met dikke korting.