Er is niets lekkerder dan een heerlijk kopje koffie. Wordt het niet eens tijd voor een nieuwe koffiemachine thuis of op het werk? Goed nieuws, Lidl gooit nu een steengoede koffiemachine in de korting.

‘Koffie, koffie, lekker bakkie koffie…’

Koffie, een bakkie pleur of bruinzwart godensap, het maakt eigenlijk niet uit hoe je het noemt; koffie is een groot deel van ons leven. Gemiddeld drinken we zo’n zes kopjes koffie per dag. De kans is dus groot dat de koffiemachine bij jou thuis of op het werk overuren draait. Misschien is het dan niet zo gek om ‘m eens te vervangen. Er is geen beter moment daarvoor dan nu. Lidl gooit namelijk een kwalitatieve koffiemachine in de uitverkoop. Koffie, iemand?

Lidl koffiemachine

Luxe koffiemachine van de Lidl voor een zeer spotprijs

De Lidl heeft onlangs een koffiemachine met een mega korting in de verkoop gezet. Als je naar de beoordelingen kijkt, dan is deze Volautomaat-espressomachine alles wat je zou willen als echte koffiedrinker. Van een melkopschuimpijpje voor een heerlijke cappuccino tot een automatische uitschakeling en verstelbare koffie-uitloop; deze machine heeft het allemaal. Dit apparaat zorgt zelf voor een perfecte dosering. Door de reinigings- en ontkalkingsprogramma‘s is het bovendien eenvoudig om het apparaat schoon te houden.

Genieten van koffie met bijna 500 euro korting

Ja, je leest het goed. En dit alles is nu ook nog eens verkrijgbaar met bijna 500 euro korting. Deze koffiemachine van de Lidl is nu namelijk afgeprijsd van 729,99 euro naar 249,- euro.  Tel uit je winst! Voor de twijfelaars onder ons: de machine is in twee kleuren verkrijgbaar, hij past dus altijd bij je interieur.

Lidl koffiemachine

Al voorzien van een zeer goed koffiemachine? Dan is deze robotstofzuiger van de Lidl misschien iets waar je leven een stuk makkelijker van wordt.