Soms heeft de Lidl hele handige en betaalbare gadgets. Zo hebben ze deze keer een robotstofzuiger voor een spotprijs in de aanbieding. Eerlijk, hoe chil zou het zijn om nooit meer zelf te hoeven stofzuigen?

De perfecte oplossing

 Robots nemen steeds meer onze huishoudens over. Zo stellen we Siri (on)nodige vragen en is Alexa te vinden door heel het huis. Al zijn deze robots misschien niet in ieder huishouden welkom vanwege privacygevoeligheden. Een robot waarvan wij zeker weten dat die overal welkom is, is de robotstofzuiger. Lidl verkoopt namelijk de VILEDA® Robotstofzuiger VR ONE. Deze stofzuiger kan met volle accu tot wel tachtig minuten gebruikt worden per schoonmaakbeurt. De VILEDA-stofzuiger vermijdt automatisch hindernissen, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er spullen van je beschadigd raken. Er zit ook nog een zachte bumper op, om jou meubels te beschermen.

De Lidl geeft mega korting op een robotstofzuiger

Van alle gemakken voorzien

Vindt jij het ook zo irritant om de hele tijd die stofzakken te moeten verwisselen? De robotstofzuiger van de Lidl is heel makkelijk te legen, zonder stofzak. Je kunt je stofzuiger s’nachts weer opladen, want hij heeft een laadduur van vijf uur en zo kun je hem de volgende dag meteen weer gebruiken. Ook zou je er geen overlast van hebben, want de robotstofzuiger gaat in alle stilte zijn gang, zodat jij lekker kan genieten van het chillen op de bank met je favoriete film op Netflix. Wie zegt dat huishoudelijke taken vervelend zijn? Zo wordt stofzuigen ineens wel een érg leuke bezigheid.

Hoe duur is de VILEDA-robotstofzuiger?

Zie jij deze VILEDA-robotstofzuiger nou helemaal zitten? Ga dan voor meer informatie over dit stofzuigende product naar de website van de Lidl. Wees er wel snel bij, want zulke gadgets zijn meestal razendsnel uitverkocht. Je kunt de robotstofzuiger namelijk al scoren voor 99 euro, terwijl ‘ie eerst 229,99 kostte. Bestel hem hier.