Gamers opgelet! Kom achter je PlayStation vandaan en haast je naar de Lidl(-webshop), zodat je straks weer een stuk relaxter voor je PlayStation kunt kruipen. Dit keer is niet de kaas of de jam afgeprijsd, maar biedt Lidl een officiële PlayStation zitzak aan. Hier kun je urenlang op gamen in stijl.

Lidl verkoopt een officiële PlayStation zitzak

Tijdens het vele gamen is het natuurlijk belangrijk dat je er comfortabel bij zit. Vaak krijg je na een lange tijd gamen last van je rug of je nek. Om dat te voorkomen, heeft PlayStation een speciale zitzak ontworpen. De zitzak zit behoorlijk comfortabel en ziet er sportief uit. Zie jij jezelf hier al helemaal in verdwijnen tijdens een urenlange game-sessie?

Lidl PlayStation zitzak

Met drankhouder en vakje voor de afstandsbediening

Maar er is niet alleen aan een comfortabele zit gedacht. De PlayStation zitzak  heeft nog veel meer extra functionaliteiten. Blijf gehydrateerd tijdens je potje FIFA met een drankje die je makkelijk kunt opbergen in de drankhouder. Ben je ook altijd je afstandsbediening kwijt? Ook dat is verleden tijd. De gaming-zitzak heeft namelijk een handig vakje waar je jouw afstandsbediening in kunt doen. Zo hoef je nooit meer op te staan om het geluid harder of zachter te zetten.

Beste beoordelingen in de webshop

Degenen die jou voorgingen zijn zeer overtuigd van het comfort van deze zitzak. Alle 29 beoordelingen gaven gemiddeld 5 sterren aan de PlayStation zitzak. Er wordt gezegd dat de zitzak goed zijn vorm behoudt tijdens gebruik én dat de zak zowel voor kinderen als volwassenen geschikt is.

Lidl Playstation zitzak

De prijs van de PlayStation zitzak

Ook de prijs is zeker het overwegen waard. De Playstation zitzak is namelijk voor 149 euro te koop in de Lidl-webshop. Ben je van plan om binnenkort een PlayStation 5 aan te schaffen? Dan is deze zitzak een uitstekende accessoire om jouw tijdens je gamesessies te ondersteunen.

Verkeer je nu helemaal in de PlayStation-sferen? Vergaap je dan eens aan de duurste PS5 ooit.