Ongekende luxe, dat zijn de woorden die deze massief gouden PlayStation 5 omschrijven. Caviar onthult een reeks gouden producten. Naast gouden Airpods Max en een gouden Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition, kondigen ze ook een exclusieve PS5 aan bestaande uit zo’n 20 kilo goud.

18-karaats gouden PS5

Caviar is een bedrijf dat bestaande producten verrijkt met de meest luxe materialen. Het volgende slachtoffer is de nieuwe PS5. Dit keer gaan ze voor de meest extreme bekleding. De PS5 wordt namelijk voorzien van een compleet 18-karaats gouden jas. In totaal gaat de console dan 20 kilo wegen. Daarmee wordt het de duurste PlayStation 5 ooit. Gemaakt uit acht platen goud van in totaal 20 kilogram is het werkelijk één blok goud.

Gouden PS5

Prachtig rotsachtig design

Ook het design is prachtig. Door de 3D-textuur lijken het wel gouden rotsen. Het is dan ook geïnspireerd op de unieke geometrie van gouderts en de sierlijke contouren van een rots. Daarom heeft de gouden PS5 ook de bijpassende naam ‘PS5 Limited Edition Golden Rock’ gekregen.

Ook de controller krijgt een make-over

Niet alleen de console krijgt een make-over. Ook de controller wordt volledig verbouwd. De Dualsense 5-controller krijgt een krokodillenleren-jas en een 18-karaats gouden touchpad. Daarmee matcht de prachtige controller perfect met de gouden PS5

Gouden PS5

Prijs van de duurste PS5 ooit

We hebben al eens eerder over een gouden Playstation 5 geschreven, maar deze limited edition slaat toch wel alles. Over een prijs is nog niks bekend, maar met een goudprijs van ruwweg 50.000 euro per kilo zitten we met deze gouden PS5 al snel op 1.500.000 euro. Het is dus niet gek dat er maar één exemplaar van de PS5 wordt verkocht.

Gouden PS5

Ben jij dus geen fan van het wit/zwarte design van de normale Playstation 5 en heb je toevallig 1,5 miljoen euro ergens liggen? Dan is deze 18-karaats gouden PS5 met uniek rotsen-design misschien wel iets voor jou.