Hoewel je de normale Playstation 5 nog niet eens kunt pre-orderen, kan je vanaf vandaag wel deze buitengewone 24-karaats gouden Playstation 5 pre-orderen. Want ja, waarom zou je voor de normale editie gaan als je ook deze in huis kunt halen. Je moet er in ieder geval wel flink de portemonnee voor gaan trekken.

Gouden Playstation 5

De Playstation 5 krijgt een aantal updates ten opzichte van de PS4. Hij wordt veel sneller, heeft betere beeldkwaliteit en heeft een bet nieuw design. Alhoewel dat design wel wat kritiek te verduren kreeg. Daarom heeft Truly Exquisite een oplossing bedacht. Ze brengen een heuse 24-karaats gouden Playstation 5 op de markt. Dat is natuurlijk heel leip, al zeggen we het zelf.

Deze console is dus puur goud, maar niet alleen de console zelf, ook de controller en bijbehorende headset zijn volledig met goud bedekt. De gouden Playstation 5 is verkrijgbaar met of zonder schijfstation. De prijs? Zo’n 8,8 duizend euro, ach joh da’s toch niks!?

Daar blijft het niet bij. Het bijzondere Truly Exquisite kondigt ook een rosé gouden en een platinum Playstation 5 aan. De rosé gouden Playstation 5 kost een slordige 9.000 euro en de platinum variant kost maar liefst 9.200 euro. Je moet het er maar voor over hebben.

Het laatste playstation 5 nieuws

Wanneer komt-ie binnen dan? Dat is nog niet te zeggen, zoals wel meer dingen van de Playstation 5 nog niet te zeggen zijn. Sony doet nog steeds erg mysterieus over de Next-Gen console. Wat we wel weten is dat de spelcomputer met en zonder schijfstation in de winkels komt te liggen. Ook kun je geen PS3 spellen erop afspelen. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen de huidige online gekochte Playstation 4 spellen wel worden overgezet naar de nieuwe Playstation 5. Dat blijkt ook aan de game-aankondigingen van o.a. Call of Duty Black Ops: Cold War en Fifa 21 waarbij ze benadrukken dat de online gekochte versie van de game kan worden overgedragen naar de Playstation 5. Dat is goed nieuws dus.