Niet iedereen heeft de ruimte om in zijn tuin standaard een jacuzzi te zetten, maar gelukkig komt Lidl met de perfecte oplossing daarvoor: een opblaasbare jacuzzi. Zo kan je toch genieten van een jacuzzi en hem weer opruimen zodra je er klaar mee hebt. VoilĂ , weer een hoop ruimte bespaard.

Opblaasbare jacuzzi

Supermarkten bieden soms de beste producten aan voor een goede prijs. Zo verkochten ze laatst al een elektrische mountainbike, maar dit product is juist om de sportieve modus even uit te schakelen. De opblaasbare jacuzzi zou bijvoorbeeld ideaal zijn als je net een heerlijk rondje hebt gemountainbiket, want dan kan je even bijkomen in een heerlijk bad met massagestralen. Het mooie ervan: je kan er met vier man (of vrouw) in!

De opblaasbare jacuzzi heeft maar liefst 118 massage/luchtstralen, dus je zal er erg comfortabel bij zitten. Het bad kan verwarmd worden tot 42 graden, maar in de aankomende zomer is een lekkere frisse bubbel ook geen straf, maar ook voor in de winter is het leuk om te weten dat je die optie hebt. Hij heeft een doorsnede van 180 cm en is 70 cm diep, dus het is gelukkig ook geen pierenbadje.

 

opblaasbare jacuzzi

Zie hier meer info over de opblaasbare jacuzzi

Goedkoop alternatief

Normaal gesproken kost een jacuzzi van formaat behoorlijk wat geld, maar deze opblaasbare jacuzzi valt dus wel mee. Deze opblaasbare jacuzzi is momenteel afgeprijsd van 399 naar 329 euro. Dat klinkt als een prima deal, dus als je nog een jacuzzi wil weet je waar je deze week moet zijn.

Daarnaast is het ook nog wel even handig om te benoemen dat de jacuzzi over een externe pomp beschikt die een filter heeft, dus het water blijft ook schoon. Daarmee is het dus ook fijn om te weten dat je niet uren zult staan pompen om hem opgeblazen te krijgen. Al met al is dit dus een heerlijke aankoop als je in de markt bent voor een jacuzzi die niet je hele tuin opneemt.