Lekker mountainbiken door het bos met het lekkere weer. Veel beter gaat het niet worden… of toch wel? Lidl verkoopt nu een elektrische mountainbike waarmee je met nog meer gemak over de hoge heuvels en door diepe dalen gaat.

Lidl verkoopt elektrische mountainbike voor spotprijs

Wat is er beter dan een normale mountainbike? Juist: een elektrische mountainbike van de Lidl. Dankzij de 250 watt achterwielmotor scheur je met het grootste gemak over het mountainbike-pad. Daarnaast heeft de Prophete E-mountainbike een actieradius van 100 kilometer en een duwhulp tot 6 kilometer per uur. Wordt deze elektrische mountainbike van de Lidl jouw volgende aanwinst? Aan de prijs zal het vast niet liggen.

elektrische mountainbike lidl

Voor de oude, jonge, stoere of luie mountainbiker

Waar je voor veel elektrische fietsen en mountainbikes al snel richting de paar duizend euro gaat, kost deze elektrische mountainbike van de Lidl slechts  1099 euro. Dat is een koopje voor de echte mountainbikeliefhebber die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Perfect voor de oudere (of jongere) mountainbikers onder ons. Dankzij de duwhulp hoef je namelijk minder hard te trappen om de steile bergen te beklimmen.

elektrische mountainbike lidl

Door middel van 8 Shimano-versnellingen race je met het grootste gemak naar een hoge snelheid. Met de bedienbare LED-lichtsystemen kun je zelfs in de late avond nog een rondje maken op deze elektrische mountainbike. Ben je overtuigd? Neem dan gauw een kijkje op de webshop van Lidl, binnen 3 werkdagen heb jij deze gave e-mountainbike al in huis.

Zie hier meer info over de elektrische mountainbike.

Waar ga je deze mountainbike uittesten?

Waar moet je met deze elektrische mountainbike van de Lidl dan gaan fietsen? Nou wij hebben onlangs een perfecte indoor-mountainbikebaan gevonden waar iedereen op zijn eigen niveau kan rondscheuren. Houd je meer van de buitenlucht? Dan ga je toch lekker naar de nieuw aangelegde mountainbikebanen in Grenspark Kalmthoutse Heide. Hier vind je maar liefst meer dan 100 kilometer aan diepe dalen, steile hellingen en scherpe bochten. Je kunt gemakkelijk jouw favoriete route uitstippelen en verschillende banen met elkaar verbinden. Goed om hem even te testen.

elektrische mountainbike lidl