Lekker mountainbiken kan soms erg koud zijn in de winter. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor: de indoor mountainbike-baan in Almere. Hier kun je altijd je skills testen. Weer of geen weer, in de overdekte mountainbike-baan maakt het niet uit.

Indoor mountainbike-baan in Almere

Naast de langste mountainbike-route in het zuiden van Nederland, hebben we nu ook een indoor mountainbike-baan in ons kikkerlandje. Genoeg ruige bochten en obstakels voor iedere mountainbike-liefhebber. Er is in totaal 4 kilometer aan overdekt mountainbike-parcours. Die baan is verdeeld over drie routes, elk van een ander niveau, zodat iedereen hier op zijn plek is.

indoor mountainbike

Drie verschillende indoor routes

Er zijn in totaal drie routes: blauw, rood en zwart. De blauwe route is bedoeld voor het opwarmen en het vertrouwen krijgen op de fiets. Ook is deze route geschikt voor beginners en kinderen. Op deze lijn kun je rustige bochten met lichte obstakels verwachten. De rode route is voor de mountainbiker die al iets meer durft en kan. Deze route heet meer hoogteverschil en hierop kun je jezelf meer uitdagen. De zwarte route is voor de echte mountainbike-expert. Het bestaat uit grote sprongen, wallrides, rotsen, smalle steegjes en hoge drops. Alles voor de ultieme indoor mountainbike-experience.

indoor mountainbike

Clinics en alpaca’s

Naast het vrije rondrijden kun je ook verschillende clinics volgen. Zo zijn er vaak kidsclinics en kun je ook een eigen priv√©clinic boeken. Zo krijg je alle mountainbike-skills onder de knie. Als laatste hebben ze er ook alpaca’s rondlopen, zo kun je dus ook je vriendin meenemen zonder dat ze de hele tijd aan je hoofd zit te zeuren.

Bij de indoor mountainbike-baan in Almere kan het allemaal. Neem snel een kijkje, een perfecte baan voor in de winter! Vergeet niet om te reserveren voordat je er heen wil gaan. Zo heeft iedereen genoeg tijd en ruimte om te mountainbiken.