De Lidl en de Aldi zijn toch wel de winkels die ons het meest doen verassen. Telkens komen ze weer met toffe deals, gadgets en items die we gewoon moeten hebben. Zo heb je bij de Lidl kwaliteitsgereedschap voor een prikkie, maar heb je bij de Aldi ook heerlijke Gin-Tonic ijsjes. Voor ieder wat wils in deze winkels. Nu hebben ze een nieuw product: een inklapbare balkontafel.

Inklapbare balkontafel

Een must voor dit ding is natuurlijk wel dat je ook beschikt over een balkon haha! Maar dat had je waarschijnlijk zelf ook wel begrepen en anders was je waarschijnlijk ook niet op dit artikel gekomen. De meeste mensen met een balkon zijn vaak niet gezegend met het feit dat zij hier een tafel hebben, dus besloot de Lidl er eentje voor een prikkie aan te bieden en hij is nog mooi ook!

inklapbare balkontafel

Praktisch en stijlvol

De inklapbare balkontafel is beschikbaar in twee verschillende kleuren namelijk antraciet en wit. Onze persoonlijke voorkeur gaat wel naar de antraciete kleur. Hij is makkelijk te bevestigen aan de balustrade van je balkon tot maar liefst Ø7 centimeter. Vervolgens kun je de tafel ook nog eens verstellen in drie verschillende hoogtes, zodat iedereen er gebruik van kan maken. De inklapbare balkontafel kost slechts 14.99!

inklapbare balkontafel

Pas wel op met het gewicht dat je erop zet, want hij kan slechts 20 kg aan. Als je er op wilt staan weet je dus dat ie gegarandeerd kapot kan en dat raden we je dus absoluut af, erop zitten idem dito! De afmetingen van het ding zijn 60 x 40 x 1,2 cm niet mega groot dus, maar wel perfect voor een balkonnetje. Helemaal handig is toch wel het feit dat je hem dus kan inklappen, zodat ook mensen met een smalbalkon het ding kunnen inklappen als je hem niet wilt gebruiken. En dan blijft er nog ontzettend veel ruimte over!