Als je deze zomer geregeld bij de Aldi bent geweest dat weet je dat de supermarkt zo nu en dan leuke aanbiedingen heeft. Van Air Loungers tot dus heerlijk ijs. Wij gingen namelijk op zoek naar de ultieme verkoeling. En toen vonden we toch wel iets geniaals: Gin-tonic en Prosecco-ijs!

Gin-tonic en Prosecco-ijs

We leven momenteel in een hittegolf en de temperaturen stijgen de pan uit. Het is dus uitermate belangrijk om goed gehydrateerd te blijven, jezelf goed in te smeren en niet vergeten de verkoeling zo nu en dan op te zoeken. Mocht je levend uit deze hittegolf willen komen tenminste! Het drinken van alcohol in de volle zon kan dan ook zeer heftig zijn. Zo hebben wij dat onlangs zelf ook mogen ondervinden. Zonnetje op de kop en lekker cocktails naar achterover blijven tikken. Nou dat slaat op een gegeven moment hééééél goed aan. Wij zijn daarom ook zeker voorstander van de Gin-tonic en Prosecco-ijsjes van de Aldi! Iets minder alcohol en dat verkoeld een stuk beter.

gin-tonic en prosecco-ijs

Voordelig

We kennen de Aldi ook allemaal wel als een zeer voordelige supermarkt zijn. Hun ijsjes zijn daarom uiteraard ook voordelig! Maar wat nog beter nieuws is, is het feit dat de ijsjes nog eens een waanzinnige korting hebben ook. Zo zijn ze met 60% afgeprijsd en kost één doos nu maar 0,99 euro. Geen geld voor vier keer 80 ML ijsjes met 4,5% alcohol. Het zijn trouwens een soort van Calippo’s, maar dan met de tasty flavour van Gin-tonic of Prosecco, briljant!

gin-tonic en prosecco-ijs 1 gin-tonic en prosecco-ijs 2