Goed nieuws voor de mensen die niet meer naar de sportschool kunnen. Wie nog geen fitness artikelen in huis had kan die voor een zacht prijsje bij de Lidl op de kop tikken. Of het toeval is weten we niet, maar het komt in ieder geval goed uit. Want je moet natuurlijk wel goed in beweging blijven ten tijde van deze ophokplicht.

Fitness artikelen met korting

De Lidl had al een goede voorraad aan fitness artikelen in de schappen liggen voor weinig geld, maar met deze aanbiedingen wordt je op precies het goede moment de hand geboden. De meest interessante artikelen zullen we verder voor jullie uitlichten.

Genoeg keus om thuis te trainen

Als je nu opeens thuis al je trainingen moet afwerken is er ook een brede keuze aan materiaal. Met de verschillende artikelen bouw jij in no time een home gym waar je flink mee uit de voeten kunt.

Laten we beginnen met de losse items die er in de gym-verkoop staan bij de Lidl. Voor de beginners is er een dumbbelsset van 2 dumbbells van 3 kg voor 6,99 euro te koop. Hiermee kun je de eerste paar stappen zetten richting het trainen van biceps. Maar met een beetje creativiteit kun je er ook andere spieren mee trainen als schouders, triceps en als extra gewicht bij de lunges. Ben je deze beginnersgewichten al ontgroeid? Niet getreurd, met deze halterset van 10,5 kilo kom je al een stuk verder. Deze kost je 24,99.  Wil je het assortiment nog wat verder uitbreiden, kijk dan eens naar de ketllebell van 14 kg.

Naast gewichten vind je ook meerdere hulpmiddelen om je training wat zwaarder van aard te maken. Zo zijn er meerdere soorten weerstandsbanden en andere gadgets te krijgen voor een (bijzonder) vriendelijke prijs.

Grover geschut

Wil je het nou helemaal goed aanpakken dan ga je natuurlijk ook voor groter ondersteunend materiaal.

Zo heb je voor 47.99 een eigen trainingsbank in huis, waarmee je moeiteloos je armen, buik en schouders op een intensieve manier traint.

Screenshot 2020-03-17 at 11.54.17 Screenshot 2020-03-17 at 11.54.13

Is dat niet genoeg, denk dan nog aan je eigen roeimachine. Tussen de fitness artikelen bij Lidl staat namelijk ook een roeiapparaat. Met 20% korting op de prijs kun je dit ook nog thuis laten bezorgen , zonder er een mondkapje bij te hoeven pakken. Een roeiapparaat vergt wel de nodige techniek, dus daarvoor is onderstaand filmpje misschien wel handig om te bestuderen tijdens het trainen.