We hebben weer een Lidl-deal voor je in de aanbieding. De Lidl verkoopt nu namelijk een spotgoedkope draadloze speaker. Waarom voor duur gaan, als het ook goedkoop kan? Deze speaker heeft alles in huis.

Draadloze speaker bij de Lidl

De ‘Xiaomi Smart Speaker’ is een zogenaamde ‘slimme speaker’. Dat komt omdat deze draadloze speaker van de Lidl boordevol met technische snufjes zit. Zo kun je met behulp van ‘Google Assistent’ via spraakberichten alle slimme apparaten in je huis opdrachten geven. Het enige wat je hoeft te zeggen is “Hey Google turn the lights on!” en je lampen gaan aan. Handig toch? Maar je kunt alle settings ook van tevoren instellen om er een dagelijkse routine van te maken zónder bevelen te geven.

draadloze speaker Lidl

De Xiaomi Smart Speaker voor al jouw slimme apparaten en favoriete muziek

Je hoort het al, met deze draadloze speaker van de Lidl krijg je een echt luizenleventje. Maar een speaker moet natuurlijk ook goede muziek kunnen afspelen, ook daarmee zit het wel snor. Verbind je telefoon met Bluetooth met de ‘Xiaomi Smart Speaker’ en speel je favoriete muziek af. Via wifi kun je de box koppelen aan een tweede apparaat om zo een surround sound te creëren. Hierdoor hoor je overal in het huis dezelfde muziek, heerlijk!

Xiaomi Smart Speaker Lidl

Koop deze slimme speaker nu in de webshop van Lidl

Ben je overtuigd? Haast je dan naar de webshop van Lidl. Daar kun je deze ‘Xiaomi Smart Speaker’ nu namelijk kopen voor slecht €39,99,-. En dat terwijl de draadloze speaker eerst €49,99,- kostte bij de Lidl.

Update: Helaas is ‘ie nu uitverkocht, maar je kunt een melding aanzetten als deze speaker weer beschikbaar is. 

lidl speaker

Wil je tóch nog iets meer luxe? Haal dan deze draadloze speakers van Louis Vuitton is huis.