Louis Vuitton staat bekend als een enorm duur, maar ook luxe merk. Het is één van de duurste merken en ze staan vooral bekend om de dure tassen. Echter, ze hebben een veel breder assortiment en dat assortiment wordt nu uitgebreid met een draadloze speaker.

 

De Louis Vuitton speaker

Je zou misschien niet zeggen dat ze bij Louis Vuitton experts zijn in het maken van audiosystemen, maar de nieuwe speaker ziet er veelbelovend uit en ook de eerder uitgebrachte draadloze oortjes waren toch wat beter dan men dacht. De nieuwe speaker, die de ‘Horizon Light Up’ speaker zal heten, ziet er bijzonder uit, maar wel ontzettend gaaf. Het geluid verspreid zich 360 graden in het rond vanuit de speaker. Dit zorgt dus voor een prima surroundsound.

Het boxje kan met alle Bluetooth apparaten verbinden en de verlichting in het apparaatje beweegt zelfs mee op de maat van de muziek. Erg leuk wanneer je bijvoorbeeld in het donker aan het luisteren bent.

Het design van de LV-speaker

Het design van de speaker heeft best wel veel weg van die oldskool Beyblade, als je je die nog herinnert. Het bestaat uit onderdelen van metaal, afgewisseld met leer. Om de hele speaker staan de letters L-O-U-I-S-V-U-I-T-T-O-N geschreven. Opvallend aan de speaker is ook de bovenkant, waar het LV-logo te zien is met daaraan vastgemaakt een metalen ringetje.

Wat het apparaatje dan mag gaan kosten is nog niet bekend. Wel is bekend dat er verwacht wordt dat er het boxje vanaf 30 juli te koop zal zijn op de website van Louis Vuitton. Je kunt ervan uitgaan dat de speaker flink wat mag gaan kosten, de eerdergenoemde draadloze oortjes van Louis Vuitton kun je namelijk pas kopen voor een bedrag van $ 1.190,00, omgerekend is dit iets meer dan € 1.000,-.