Kan je het zien? Zet ff de stoel wat dichterbij! Een kleine tv in je huis heeft soms zijn nadelen, maar tegenwoordig is daar heel simpel een oplossing voor te vinden. LG pakt het even anders aan. Het techbedrijf presenteert nu een tv met een formaat van 325 inch. Dit reusachtige beeldscherm past bij menig mens niet eens in de huiskamer.

Een nieuwe reusachtige tv van LG

Een bioscoopscherm is er niks bij. Tegenwoordig hebben de tv’s vaak een formaat van 40, 43 of 49 inch. Soms heb je nog wel uitschieters naar de 55 of 60 inch, maar die zijn dan ook wel een stukkie groter. LG doet er een schepje bovenop. The Extreme Home Cinema tv van LG heeft namelijk een formaat van 325 inch. Om het even in vergelijking te trekken: Dat is een diameter van 825,5 centimeter… Ja, je leest het goed.

LG Extreme Home Cinema TV

The Extreme Home Cinema

Een scherm waar je ‘u’ tegen zegt. The Extreme Home Cinema tv van LG is dan ook niet voor iedereen weggelegd. LG richt zich voornamelijk op de welgestelde klanten die dit ding kunnen betalen én ook kwijt kunnen in huis. Niet iedereen heeft namelijk een muur van 8 meter hoog. Over de prijs van de mega tv wil LG niet zoveel kwijt. Het scherm is aan te vragen via een brochure, maar de garantie, support en installatie rond de 30.000 dollar ligt (25,5 duizend euro). Dus je mag zelf maar gaan bedenken hoeveel het in totaal gaat kosten. We kunnen je verzekeren: het is een hele hoop geld.

Grootste tv op de markt

The Extreme Home Cinema tv van LG wordt waarschijnlijk de grootste tv op de markt. Daarmee overtreffen ze onder andere ‘The Wall‘ van Samsung. Dit beeldscherm heeft een formaat van 219 inch (Meer dan 5 meter). Wanneer deze tv uit staat, lijkt het net een schilderij. Daarnaast is-ie zo dun dat je ‘m haast niet ziet hangen.