Cars & Bikes

Autobedrijf gechoqueerd wanneer video van Lewis Hamilton racend in huurauto opduikt

lewis hamilton huurauto

Een video van Lewis Hamilton waarin hij in een huurauto door de straten scheurt gaan viraal. De eigenaar van de bolide was niet te spreken over het rijgedrag.

Hamilton scheurt door de straten met huurauto

Formule 1-coureur Lewis Hamilton heeft recent een video online gezet waarin hij met een auto door de straten van Japan scheurt. De zevenvoudig wereldkampioen voelde een Nissan Skyline R34 GT-R eens even flink aan de tand aan tijdens een ritje door de straten van de Tokyo Expressway. Daarnaast deed Hamilton er nog wat klassieke donuts en drifts bovenop. Op een gegeven moment zie je zelfs rook boven de versnellingspook uitkomen. Voor velen gewoon een vette video, eerlijk is eerlijk. Maar de eigenaren van de huurauto waren een stuk minder blij toen ze de video tegenkwamen.

Geen toestemming

Op de Instagram-video is er niet veel aan de hand, een blije Lewis Hamilton die met een huurauto lol maakt in de straten van Japan. Achteraf blijkt dat het opvallende ritje niet helemaal lekker viel bij het verhuurbedrijf. Zo plaatste het Twitteraccount Omoshiro Rent-A-car een bericht op het platform waarin ze uitleggen dat de video van Hamilton niet helemaal zuivere koffie was. Het bedrijf had namelijk geen toestemming gegeven aan de coureur om er is even flink op los te scheuren. ”Dit is een auto van Omoshiro Rent-A-Car”, schrijft het bedrijf onder de post. ”maar dit is niet opgenomen met toestemming van ons bedrijf. Zulk rijgedrag is ten strengste verboden.”

View post on Twitter

Vaag verhaal

De beschuldiging komt van een niet geverifieerd Twitter account. Het is dus nog maar de vraag of het verhaal ook echt klopt. Via de site Omoshiro is wel te zien dat het om dezelfde auto gaat, een witte Skyline R34 GT-R. Wanneer het verhaal over de vermeende huurauto van Hamilton blijkt te kloppen zullen er vooralsnog geen grote gevolgen komen. Hamilton heeft natuurlijk een goed loonstrookje. Een bonnetje voor een nieuwe koppeling en rubber zouden niet de grootste problemen met zich meebrengen.

Bekijk de video hieronder:

View post on Instagram