Entertainment

‘Lewis Hamilton gaat meespelen in nieuwe film over Formule 1’

Lewis Hamilton film

Volgens ingewijden zit Lewis Hamilton in een moeilijke fase van zijn leven. Het verlies van de wereldtitel heeft er hard ingehakt bij de meervoudig wereldkampioen. De Engelsman heeft een break genomen van social media en moet volgens zijn broer weer even helemaal tot zichzelf komen. Dit theatrale gedrag is bij filmproducenten niet onopgemerkt gebleven. We staan er ook echt niet van op te kijken dat Lewis Hamilton binnenkort te zien is in een film. Tijd voor een carrièreswitch?

Lewis Hamilton gaat acteren in een film

Er gaan berichten rond dat Lewis Hamilton mee gaat werken aan een nieuwe film. De film gaat over de Formule 1 en er spelen grote acteurs in zoals niemand minder dan Brad Pitt. De Engelse coureur zou zelfs al gespot zijn bij de Apple Studios in Hollywood.

View post on Instagram
 

Nieuwe speelfilm over de Formule 1

Een film over de Formule 1? Ja, dat las je goed. Apple Studios is van plan om een speelfilm over de Formule 1 te maken. Dat klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren, al zijn wij bijzonder benieuwd naar de acteerkunsten van Lewis Hamilton. Maar wie weet acteert hij wel de sterren van de hemel en heeft hij zijn nieuwe roeping gevonden!

Nog niets concreets, maar geruchten beloven veel goeds

Het is nog niet helemaal duidelijk wat Lewis Hamilton in de film gaat betekenen. Maar volgens kenners gaat de coureur echt een rol krijgen in de Hollywoodfilm. De Formule 1 zelf is overigens helemaal niet betrokken bij de productie, de organisatie heeft namelijk al een goedlopende samenwerking met Netflix. Apple moet dus alles uit de kast trekken om te concurreren met ‘Drive to Survive‘ en andere series van de Formule 1. Maar met namen als Brad Pitt, Joseph Kosinski en Lewis Hamilton moet dat wel gaan lukken.