Dat Leonardo DiCaprio een enorm vermogen heeft, dat wisten we natuurlijk al. De Hollywoodster steekt dat dan ook niet onder stoelen of banken. Leonardo DiCaprio heeft namelijk een gigantisch strandhuis gekocht aan de kust van Malibu. Daarvoor moest hij wel meerdere miljoenen neerleggen.

Leonardo DiCaprio koopt gigantisch strandhuis

Leo heeft het weer goed voor elkaar. De acteur wist het huis op de kop te tikken via een stille verkoop. Daarom zijn er ook niet veel foto’s en gegevens van het nieuwe strandhuis van Leonardo DiCaprio vrijgegeven. Toch hebben wij er een aantal weten te vinden. Zo is het huis gebouwd in 2005 en heeft het twee verdiepingen. De strandvilla telt vier slaapkamers en vijf badkamers. Daarnaast zijn de keuken en de woonkamer volledig gemoderniseerd. Dit alles is verstrekt over een ruimte van 297 vierkante meter.

strandhuis Leonardo DiCaprio

Bekende buren

Het nieuwe strandhuis van Leonardo DiCaprio behoort tot de Blue Whale Estates. Dit is een ‘gesloten-community’ die bestaat uit slechts vijf huizen. Elk huis heeft directe toegang tot de oceaan en dus ook een spectaculair uitzicht. Uiteraard is DiCaprio niet de enige beroemde inwoner van Blue Whale Estates, enkele jaren geleden kocht zanger Neil Diamond namelijk een huis van 7 miljoen dollar in de enclave aan de overkant van het landgoed DiCaprio.

Strandhuis Leonardo DiCaprio

DiCaprio de huisjesmelker

Leonardo DiCaprio voelt zich helemaal ‘thuis’ in het kopen en verkopen van huizen. Zo verkocht hij in 2009 al eens een huis in Malibu voor 7.4 miljoen dollar. Een aantal jaren later deed hij nog een ander huisje van de hand voor maar liefst 17.4 miljoen dollar. Om het nog even af te maken: onlangs moest zijn laatste huis aan Carbon Beach er ook aan geloven voor ‘maar 10 miljoen dollar. Toch is hij niet uit de regio weg te slaan. Dat blijkt maar weer nu Leonardo DiCaprio dit strandhuis heeft gekocht voor een flinke 13.8 miljoen dollar, absurd.

strandhuis Leonardo DiCaprio