Entertainment

Foto: Dochter Heidi Klum doet temperaturen stijgen met bikiniselfie op boot

Terwijl de zomer bijna afgelopen is, is er niets dat de verleiding van een bikini kan evenaren om de temperatuur te laten stijgen. Dat gegeven onderstreept Leni Klum, de dochter van Heidi Klum, nog maar eens.

Sensatie van jewelste

Mannen, maak je klaar om kennis te maken met een opkomende ster die de modewereld verovert: Leni Klum. Geboren op 4 mei 2004 in het bruisende New York City, is Leni niet zomaar een model; ze is een ware sensatie die haar eigen stempel op de industrie drukt.

Opvallende stamboom

Met de iconische Heidi Klum als moeder en het Formule-1-fenomeen Flavio Briatore als vader, heeft Leni Klum een stamboom die net zo opvallend is als haar schoonheid. Geboren in de ‘Big Apple’ om haar Amerikaanse staatsburgerschap te verkrijgen, werd ze later geadopteerd door niemand minder dan Seal, de toenmalige echtgenoot van haar moeder, en kreeg ze de naam Leni Olumi Samuel. Deze familieachtergrond heeft haar ongetwijfeld gevormd tot het krachtige en veelbelovende model dat ze vandaag de dag is.

Leni treedt in voetsporen van moeder

Leni’s entree in de modewereld was niets minder dan spectaculair. In januari 2021 sierde ze samen met haar moeder de cover van Vogue Duitsland en trok daarmee alle aandacht. Dit was nog maar het begin. Ze veroverde het alleensstaande titelblad van Hunger Magazine, gefotografeerd door niemand minder dan Rankin. Maar dat is niet alles – Leni bewandelde ook de catwalk, en wel tijdens de digitale editie van de Berlin Fashion Week. Dit modedebuut werd wereldwijd opgemerkt en besproken door media van USA Today tot de Daily Mirror.

Leni Klum trekt de aandacht in witte bikini

Onlangs plaatste de dochter van Heidi Klum een foto die behoorlijk de aandacht trekt. Luxueus loungend op de jacht van haar vader, met het adembenemende decor van Zuid-Frankrijk op de achtergrond, pronkt Leni met een witte bikini. Het driehoekige bovenstuk met halternek straalt verleiding uit, terwijl het geplooide slipje een extra vleugje allure toevoegen.

Bekijk hieronder de bikinifoto van Leni Klum: