Kijk, dit is echt willen investeren in de liefhebber: de Dodge Demon krijgt in Legoland gezelschap van de ’70 Charger! Niet alleen is de wereld een set van 478 stenen rijker, ook is er een gaaf filmpje gemaakt die de bouwer in de stemming brengt:

Lego Dodge Demon & ’70 Charger

Zoals je ziet is de set voorzien van een felgele Demon en een zwarte old-school Charger met een grote, ingebouwde blower trots op de motorkap! Ondanks dat ze klein van stuk zijn, zijn ze groot in aanblik – kijk maar eens:

Lego Dodge Demon & '70 Charger 2018 2 Lego Dodge Demon & '70 Charger 2018 3 Lego Dodge Demon & '70 Charger 2018 Lego Dodge Demon & '70 Charger 2018 1

Mocht je de auto’s niet direct in de garage willen stallen, dan kun je ze tegen elkaar laten racen. In de doos is namelijk ook ruimte gemaakt voor een bouwbare drag-race-lichtpaal en drie minifigs: één race-marshal met een geblokte vlag en twee coureurs met racehelmen. Gas terughouden in de Demon is niet nodig, want de sets worden geleverd met een extra set wielen. Voor 45 eurootjes zijn ze van jou!