Dat wereldberoemde topsporters veel verdienen is geen nieuws. Wat ze met dat geld doen is een volgende vraag. Ieder besteedt zijn luxe leventje en goed gevulde portemonnee op zijn eigen manier. Maar om er een luxe villa van 52 miljoen dollar van te kopen is wel heel extreem. Toch heeft LeBron James het echt gedaan en we nemen er even een kijkje.

De luxe villa van LeBron James

Na zijn ‘oude’ huis dat een waarde heeft van 23 miljoen dollar, vond de 35-jarige speler van de Los Angelos Lakers het tijd voor iets nieuws. LeBron James verhuist naar de Hollywood Hills, waar hij tussen de allergrootste en rijkste sterren woont. Het huis, met een oppervlakte van 1500 vierkante meter, heeft de gekste en meest luxe elementen waar je de hoofdprijs voor betaalt. Gelukkig heeft deze luxe villa van 52 miljoen dollar hem nog niet eens 2 jaarsalarissen gekocht.

luxe villa

Alles waar je van droomt

Er is zoveel van luxe in de nieuwe villa van LeBron James, dat zelfs de duurste villa van Nederland hier niet tegenop kan. Om maar wat dingen te noemen: de basketballer mag genieten van een infinity pool, een spa met hydrobad, een sauna en eenĀ float tank. Dat laatste is een soort bad waar je in kan drijven. Door het temperatuurverschil in het water en de lucht krijg je het gevoel dat je zweeft. Klinkt vet toch? LeBron James kan het elke dag doen als hij thuis is.

lebron james

Nog meer

Maar we zijn nog niet klaar. Want deze villa zou zijn 52 miljoen dollar niet waard zijn zonder dingen als een bioscoop en een lounge. Maar de bar, fitnessruimte, sigarenkamer en golfsimulator maken het feestje compleet. Wil je van het uitzicht genieten? Ga dan lekker op het dakterras zitten bij de superster.

Eigenlijk is het teveel om op te noemen. Zelf zal LeBron James ook een poosje nodig hebben om alle hoekjes van zijn nieuwe villa te ontdekken. De vraag is wel hoeveel tijd hij heeft om zijn enorme tuin te onderhouden.

lebron james

lebron james